sâm. mai 18th, 2024

Foarte multe afaceri ce implică și serviciul de delivery sau take-away nu acordă suficientă atenție ambalajelor de unică folosință ce ajung pe mâna clientului. O mulțime de clienți se orientează mai ales după acest aspect, pe lângă calitatea preparatelor. Felul în care se păstrează preparatul, aspectul său din caserolă, dar și poziția pe care o are, precum și gustul pe care îl are preparatul după ce a stat în ambalaj sunt criterii de care fiecare client ține cont.

La Snick Ambalaje te bucuri de o gamă vastă de caserole din plastic modele diverse, ce au capacitatea de a păstra intact orice preparat.

Cu ce se ocupă Snick Ambalaje?

Magazinul online este destinat afacerilor de tip HoReCa, ce dispun de servicii de take-away și nu numai. Pe site îți sunt prezentate o mulțime de ambalaje de unică folosință, ce se pot folosi atât pentru consumul la pachet, cât și pentru cel în incinta restaurantelor de tip fast-food și nu numai. Varietatea de produse include ambalaje de unică folosință de calitate superioară, menite să păstreze în condiții excelente preparatele.

În funcție de nevoi, poți comanda un anumit număr de produse, la bax sau la set, din materiale variate, prietenoase cu mediul sau nu. Ambalajele de unică folosință de pe site sunt potrivite pentru catering și street food, pentru cofetării și gelaterii, pentru evenimente și recepții, pizzerii și rotiserii, pentru cafenele și smoothie bars, dar și pentru hoteluri și restaurante.

Ce tip de ambalaje găsești în oferta Snick Ambalaje

Oferta de produse este una cu adevărat largă, ideală pentru toate businessurile menționate mai sus. Poți comanda online ambalaje precum cutii de torturi, de prăjituri, caserole de prăjituri, monoporții, cupe și pahare, farfurii și tacâmuri, tăvi, platouri, caserole pentru mai multe preparate, cutii pentru pizza, sosiere, pungi și conuri, pahare din carton, pahare transparente, paletine și paie, șervețele de masă, naproane, port tacâmuri, consumabile hoteliere, fețe de masă și așa mai departe.

Concepte diverse pentru catering și street food

La Snick Ambalaje găsești o mulțime de produse corespunzătoare pentru catering și street food. În categoria respectivă există concepte diverse precum kraft natur, natur + alb, concept negru din hârtie și carton, din trestie de zahăr, din polistiren expandat, conceptul bej, conceptul ziar din hârtie și carton, dar și conceptul snick catering system.

Toate acestea cuprind ambalaje de unică folosință din materiale diverse, a căror aspect este unul atractiv și ideal pentru street food ori pentru catering. De asemenea, poți opta pentru articole eco-friendly sau biodegradabile pentru a atrage și mai mult atenția clienților. Vezi mai multe pe site-ul oficial Snick Ambalaje.

Produse utile pentru o bucătărie curată

Igiena și curățenia trebuie să fie pe primul loc în bucătăria afacerii tale. Din acest motiv, la Snick Ambalaje ai parte și de o secțiune dedicată acestui aspect, unde găsești produse precum dezinfectanți și detergenți, cât și echipamente de protecție pentru personalul din bucătărie.

Pentru a discuta cu reprezentanții, poți trimite un e-mail la adresa comenzi@snick-ambalaje.com.