sâm. mai 18th, 2024

Apelează la oja semipermanentă de la Pearl Nails pentru a obține o manichiură de durată.

O manichiură bine îngrijită este un element de detaliu care poate conta foarte mult în interacțiunile cu ceilalți. De aceea, numeroase femei apelează la oja semipermanentă pentru a obține o manichiură de durată, cu o rezistență ridicată, iar pe această cale te poți bucura de unghii elegante indiferent de ocazie. Pentru a te asigura că acestea au și o rezistență ridicată nu trebuie decât să acorzi atenție pașilor pe care îi urmezi atunci când îți faci manichiura.

Curăță unghiile în mod corespunzător

Începe prin a îndepărta orice fel de lac de unghii sau resturi de ojă pe unghii. Folosește un dizolvant de lac de unghii delicat și o dischetă demachiantă pentru a curăța suprafața unghiei de orice urmă de culoare. Ulterior, îți recomandăm să îți introduci unghiile în apă caldă cu săpun pentru a te asigura că toată murdăria și uleiul sunt îndepărtate în profunzime.

Alege cea mai bună bază pentru manichiura ta

Aplică o bază de înaltă calitate, compatibilă cu oja pe care o folosești, așa încât să le asiguri unghiilor tale o aderență adecvată. Mai mult decât atât, pasul este important în longevitatea manichiurii și în modul în care aceasta va rezista în timp, iar ulterior, este timpul să usuci stratul de bază pe care l-ai aplicat. Așadar, pune-ți unghiile sub o lampă UV sau LED pentru a polimeriza stratul conform instrucțiunilor producătorului. Aceasta este o etapă esențială pentru a asigura durabilitatea manichiurii tale.

Selectează culoarea preferată

Este recomandat să alegi o culoare de înaltă calitate care se potrivește stilului și preferințelor pe care le ai. Asigură-te că este compatibilă cu baza și cu top-ul pe care îl folosești pentru a obține cele mai bune rezultate.

Aplicarea ojei permanente

Îți recomandăm să începi prin a aplica pe unghii un strat subțire și uniform din culoarea de ojă semipermanentă aleasă. Asigură-te că acoperi întreaga suprafață a unghiei, evitând zona cuticulelor și pereții laterali. Aplică straturi suplimentare după cum este necesar pentru a obține opacitatea dorită, polimerizând fiecare strat sub lampa UV conform instrucțiunilor pe care le găsești pe produs.

Evită straturile groase

Aplicarea unor straturi groase de ojă permanentă poate duce la ciobire, exfoliere și la un finisaj neuniform. Pentru a te asigura că obții o manichiură impecabilă și de lungă durată, asigură-te că aplici straturi subțiri și uniforme de culoare, polimerizându-le bine pe fiecare dintre ele.

Top coat-ul – un produs foarte important

Aplică un strat subțire și uniform de top coat pe unghii, asigurându-te de faptul că nu inunzi zona cuticulelor. Acesta va fi asemenea unei bariere protectoare care va sigila culoarea lacului de unghii permanent.

Usucă stratul superior

Introdu unghiile în lampa UV sau LED pentru a polimeriza top coat-ul conform instrucțiunilor pe care le-a transmis producătorul, pentru că astfel vei obține un finisaj de lungă durată, foarte lucios pentru manichiura ta.

De asemenea, utilizarea unor instrumente de calitate și a unor produse foarte bune precum cele de manichiură de la Pearl Nails poate avea un impact major asupra rezistenței manichiurii tale.