mar. feb. 27th, 2024

Descoperă avantajele caselor pe structură din lemn tratat și alege varianta de montaj și compartimentare potrivită ție sau familiei tale

Lemnul – materialul fără de care nu am putea exista

Unul dintre cele mai flexibile materiale care poate sa stea la baza unei case, lemnul, a fost folosit la construcția caselor din cele mai vechi timpuri. Mai nou, aceasta este soluția spre care se orientează tot mai mulți oameni, în timp ce îi redescoperă beneficiile – care nu sunt puține. Dacă ești curios să afli care sunt motivele pentru care trebuie sa alegi o casa prefabricata pe structură din lemn, citește mai departe. Vei găsi o listă de calități ale lemnului, ca material de construcție.

Flexibilitate si versatilitate

Astazi, mai mult ca oricand, vedem cum lemnul este materialul care îți permite să pui în practică orice dorință în materiale de locuință. Cu ajutorul acestuia poți construi atât o cabană dichisită la munte, cât și o casă cu design modern la oraș. Daca-ti doresti a o casă spațioasă cu living, bucătărie, și două sau trei camere la parter sau mansardă, ori te vezi locuind într-o casă tradițională la țară, lemnul oferă posibilități multiple inginerilor și arhitecților de a-ți pune în practică viziunea. Pentru că vorbim de case din lemn prefabricate, este important să ai în vedere că există pe piață constructori care îți oferă o mare diversitate de planuri de casă.

Izolație de calitate

Lemnul este un bun izolator prin definiție, deoarece structura fibroasă nu permite schimbul de curenți de aer între interior și exterior. Mai mult, în cazul unei structuri prefabricate, construcția beneficiază de plăci izolatoare, un strat generos de celuloză ecologică, iar fațada se plachează cu un strat adiacent de tencuială. Astfel se asigură un strat generos de izolație, pentru o casă puternic izolată, care nu pierde aproape deloc energie.

Construcție rapidă

Timpul de finalizare al unei construcții este întotdeauna un punct sensibil. În cazul acelor din lemn prefabricate, acest aspect nu mai reprezintă o problemă. În funcție de planul ales, kitul pentru o casă din lemn prefabricată poate avea un termen de execuție între 4 și 14 zile de la finalizarea detaliilor tehnice. Pe lângă cele două săptămâni, instalarea propriu-zisă a casei, durează între trei și șapte zile. Ce este interesant de știut este faptul că unii constructori dețin stocuri de case prefabricate, ceea ce însemna că poți avea o casă nouă în mai puțin de o săptămână.

Vrei să te muți în casă nouă în mai puțin de o săptămână? Alege ofertele de la Casa-ieftina.ro, care îți pot oferi peste zece variante de planuri de casă din lemn, prefabricată, livrare in 48 de ore și prețuri începând de la 10.000 euro!