vin. mai 17th, 2024
producator usi metalice

Iti construiesti sau renovezi locuinta si ai ajuns in punctul in care trebuie sa schimbi usa de la intrare? S-ar putea sa simti ca esti intr-un impas, tinand cont cat de multe produse exista pe piata. Pana la urma, alegerea unei usi de intrare este una dintre cele mai importante decizii din intreg procesul de constructie.

In ultima vreme, proprietarii sunt in mare cautare de un producator usi metalice, pentru ca tipul acesta de usa devine din ce mai popular datorita rezistentei si sigurantei oferite. Pe langa asta, ofera si o izolatie fonica si termica satisfacatoare. Asadar, daca inca nu esti sigur ca usa metalica este o alegere potrivita pentru tine sau inca nu stii ce alte aspecte sunt importante in montarea acesteia, continua sa citesti!

De ce sunt usile metalice o alegere buna pentru locuinta ta?

Cand suntem in cautarea usilor de intrare, tinem cont de trei aspecte – nivelul de siguranta, aspectul acestora si izolatia fonica si termica. Ei bine, usile metalice le asigura pe toate!

Multa lume renunta la ideea de a instala usi metalice din cauza faptulul ca nu arata la fel de bine ca usile de lemn, de exemplu. Acum insa exista atat de multe modele cu designuri atat de inedite, incat pot satisface preferintele oricarui proprietar.

Asadar, o problema este rezolvata. Ce facem cu nivelul de siguranta? Orice producator de usi metalice ne asigura ca acestea sunt mult mai durabile, mai sigure si mai rezistente decat alte tipuri de usa.

In plus, usile metalice au o izolatie fonica si termica foarte buna. Astfel, contribuie la economia de energie, precum si la imbunatatirea calitatii vietii prin izolarea de sunete exterioare si mentinerea temperaturii confortabile. Un producator de usi metalice asigura izolatie interioara prin injectarea sub presiune a spumei poliuretanice direct sub blatul usii.

Alte lucruri de care sa tii cont cand alegi o usa metalica

Desi usile metalice sunt mult mai sigure si rezistente, materialul in sine nu este de ajuns pentru a te simti complet in siguranta. Daca usa nu este accesorizata cu un sistem de inchidere corespunzator, nu va influenta prea mult nivelul de siguranta al locuintei tale.

De exemplu, daca stai la parter sau la primul etaj, trebuie sa te asiguri ca ai cat mai multe masuri de securitate – mai multe yale sau chiar un sistem de alarma. De asemenea, un producator de usi metalice de top iti va recomanda utilizarea cilindrilor din otel durabil in defavoarea celor din alama, pentru ca sunt mai rezistente. Iti recomandam sa nu treci cu vederea nici suruburile utilizate in fixarile pentru manere, sliduri si rozete.

De asemenea, asigura-te ca fiecare produs pe care il alegi este acreditat si are un certificat de garantie, iar echipa de montaj este calificata. Durabilitatea usii tale este direct influentata de aceste aspecte.

Te-am convins sa instalezi o usa metalica, dar nu stii care trebuie sa fie primul pas si ce producator usi metalice sa alegi? Noi iti recomandam usile MACO! Echipa are peste 30 de ani de experienta in industria constructiilor metalice si aproape 200.000 de produse proiectate. Astfel, te poate ghida in alegerea usii metalice potrivite pentru tine, precum si altor componente necesare montajului.