Whole Holiday, o agentie de turism online, cu tarife mai mici decat piata!

Turismul este un domeniu complex si un important mijloc de utilizare a timpului liber. In cei 11 ani de munca in domeniu, am invatat ca lucrul cu oamenii nu este deloc greu atunci cand pui pasiune.

Experienta a dovedit ca pot face oamenii fericiti in timpul lor liber. Am vrut sa imi depasesc limitele si asa s- a lansat Whole Holiday, o agentie de turism online, cu tarife mai mici decat piata, pentru ca nu avem cheltuieli cu sedii impunatoare, afise, reclame stradale. Viziunea noastra este orientata catre client si preferam sa ne dezvoltam online, sa oferim preturi accesbile acestora.

Intr-o lume in care timpul este foarte pretios pentru fiecare dintre noi, cel mai important este sa fi acolo, in online, langa client si pentru client, atunci cand are nevoie de tine.

Turismul este o piata unde cu greu rezisti. Concurenta este foarte mare iar daca nu vii cu un plus in activitatea ta, grija fata de client, atentie si implicare, sansele sa rezisti sunt minime.

Noi, Whole Holiday, am reusit sa satisfacem nevoile clientilor nostri. Dovada sta faptul ca acestia au ramas fideli si ne- au recomandat mai departe celor care si- au dorit o vacanta lipsita de griji.

“Placerea muncii aduce perfectiunea acesteia” – Aristotel.
Tel: 0730308185
Email: silvia@whole-holiday.ro
https://www.facebook.com/wholeholiday/
www.whole-holiday.ro