Revista Business Lounge – Despre fenomenul “vreau website” din grupul Antreprenorilor din Romania de pe Facebook

Cunoasteti o firma serioasa de webdesign?

Vreau un website, cine ma ajuta?

Vreau un site ieftin.

Asa incep multe din postarile din grupul Antreprenorilor din Romania, grup de Facebook pe care il felicitam pentru initiativa.

Rezultatul acestor postari este unul interesant, instant apar zeci uneori chiar sute de comentarii cu recomandari de firme care se ocupa de webdesign.

Pentru un antreprenor care are nevoie de astfel de servicii este aproape imposibil sa aleaga o companie de profil avand atat de multe oferte prezentate.

Pentru antreprenorii care au nevoie de un website, o aplicatie de mobil ii sfatuim ca atunci cand aleg o companie sa verifice urmatoarele:

cel mai important – daca acea firma este infiintata legal! Sunt multe site-uri care ofera servicii de acest gen, iar in spatele acestora se afla fie persoane fizice fie escroci. O companie care se respecta isi trece datele de identificare public (asa cum cere si legea) pe siteul lor: denumire, CU.I., Nr. Reg. Comertului, etc. Intrati pe: https://www.listafirme.ro sau http://www.mfinante.gov.ro pentru a verifica daca agentul economic exista, are bilant depus, are activitate economica, etc.

ofertele de pret senzationale – acestea ascund in spatele lor de multe ori companii sau persoane fizice care presteaza servicii de slaba calitate, asteptati luni de zile pana vi se livreaza produsul sau in cel mai rau caz platiti si nu primiti nimic!

– la polul opus se afla ofertele de pret extraordinar de mari – sume de mii, zeci de mii de euro sunt cerute uneori pentru o aplicatie de mobil foarte simpla sau chiar un site de prezentare, de multe ori aceste sume nu se justifica.

– va recomandam sa cautati un echilibru intre ofertele de pret primite, sa fie o companie care este infiintata legal, sa intocmiti contracte de prestari servicii, sa cereti o lista cu clientii avuti anterior si nu in ultimul rand este important ca sa gasiti o companie cu care sa puteti avea un parteneriat de viitor.


Recomandarea noastra, daca aveti nevoie de un website este Succes Grup, prin departamentul Succes Software Solutions – https://succes-grup.ro/software-solutions/.

Recomandarea noastra pentru cei care au nevoie de o aplicatie de mobil este TTT Labs – https://tttlabs.ro/