sâm. mai 18th, 2024

Momentele petrecute cu cele mai bune prietene sunt, cu adevărat, de neuitat. Cu siguranță și tu ai cel puțîn o persoană cu care te simți bine atunci când ieși și în față căreia ești exact așa cum te cunoști pe ține însăți: simplă, fără artificii. Dacă până acum ați ieșit in tot felul de locuri, ați călătorit, ați ras împreună și ați strâns amintiri, ce ai zice să îi propui o vizită la un beauty salon?

Imaginează-ți următorul scenariu: ai o zi liberă, îți inviți prietena în oraș, însă nu îi dezvălui locația, alegi un  beauty salon de top și o surprinzi în cel mai frumos mod posibil – cu un răsfăț pe care orice femeie și l-ar dori. Orele petrecute la mani-pedi, la coafor sau la o ședință de epilare definitivă sunt mai frumoase când ai alături cea mai bună prietenă cu care să împărtășești lucruri din viață ta! Te vei simți exact că în filme, fără prea mult efort.

Iată de ce merită să încerci o astfel de experiență pentru a celebra împreună frumusețea!

Vă veți relaxa împreună

Cel mai important lucru din această „întâlnire” într-un beauty salon este faptul că vei petrece momente relaxante, de care îți vei aminti peste ani. Nimic nu se compară cu un răsfăț după o zi sau o săptămâna de muncă, iar totul se amplifică atunci când ai alături și o prietenă cu care poți să împărtășești fiecare clipă. Gândește-te nu doar la relaxare, ci și la bucuria pe care o vei resimți pentru că ai ales să o surprinzi într-un mod inedit.

Vă veți cunoaște și mai bine

Chiar dacă prietenă cea mai bună știe aproape totul despre ține, în timp ce va veți relaxa într-un beauty salon, va avea ocazia să îți cunoască și mai îndeaproape preferințele în materie de beauty și styling. Veți putea împărtăși opinii vis-a-vis de noile tendințe, va veți oferi feedback cu privire la procedurile testate și veți descoperi ce vi se potrivește fiecăreia în parte. În acest mod, când va veni timpul să îți facă un cadou, va ști cum să te impresioneze, fără prea mult efort.

Vă veți crea o rutină

Exact că în filme, cele mai bune prietene își fac anumite ritualuri de la care nu se abat. Dacă îți dorești să îți consolidezi relația de prietenie, îi poți propune prietenei tale să aveți o zi pe săptămâna de răsfăț sau doar câteva ore pe care să le petreceți într-un beauty salon. În timp ce una preferă să își facă manichiură, cealaltă poate încerca un tratament pentru piele sau o procedura de slăbit. De asemenea, pentru a va distra împreună, va puteți programa și pentru alte servicii, astfel încât să testați împreună ceea ce nu ați încercat până acum.

Pe lângă faptul că veți avea momente bune de povestit, va veți crea și cele mai frumoase amintiri. După cum vezi, ai numai motive pentru a veni cu prietenă ta într-un salon și a petrece cele mai frumoase zile de răsfăț! Intră pe site-ul salonului Kontur din București și descoperă ofertele!