Vedeta Bebe de la Mangalița vine să semneze un contract de antreprenoriat

Vedeta Bebe de la Mangalița vine să semneze un contract de antreprenoriat

Duminică, 20 octombrie, de la ora 20:00, în cel de-al cincilea episod al serialului “Mangalița”, vedeta localității, interpretul de manele Bebe de la Mangalița, este invitat la primărie pentru un contract de antreprenoriat.

O întâmplare neprevăzută va pune însă în pericol semnarea acestui document. Despre ce anume este vorba, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică seara.

Invitat de consilierul Bozovici să vadă o groapă din mijlocul unei străzi, pe care acesta o consideră un pericol pentru mașini și trecători, primarul Stelian Manole face un accident: o lovește pe doctorița Emilia Vulpe care vine pe o bicicletă, din sens opus. Ce reacție va avea aceasta, după ce își revine din amnezie, telespectatorii vor vedea în episodul din această duminică, de la ora 20.00.

Flori, secretara primarului, e hotărâtă să își reia lecțiile de șofat. Cine anume o va ajuta să învețe să conducă o mașină, dar și cum va răspunde aceasta avansurilor admiratorilor săi declarați, telespectatorii Antenei 1 vor vedea duminică, de la ora 20:00, într-un nou episod al serialului “Mangalița”, intitulat “Siguranța rutieră”.

Articolul Vedeta Bebe de la Mangalița vine să semneze un contract de antreprenoriat apare prima dată pe exclusivNEWS.ro.