Vedeta Bebe de la Mangalița vine să semneze un contract de antreprenoriat

Duminică, 20 octombrie, de la ora 20:00, în cel de-al cincilea episod al serialului “Mangalița”, vedeta localității, interpretul de manele Bebe de la Mangalița, este invitat la primărie pentru un contract de antreprenoriat.

O întâmplare neprevăzută va pune însă în pericol semnarea acestui document. Despre ce anume este vorba, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică seara.

Invitat de consilierul Bozovici să vadă o groapă din mijlocul unei străzi, pe care acesta o consideră un pericol pentru mașini și trecători, primarul Stelian Manole face un accident: o lovește pe doctorița Emilia Vulpe care vine pe o bicicletă, din sens opus. Ce reacție va avea aceasta, după ce își revine din amnezie, telespectatorii vor vedea în episodul din această duminică, de la ora 20.00.

Flori, secretara primarului, e hotărâtă să își reia lecțiile de șofat. Cine anume o va ajuta să învețe să conducă o mașină, dar și cum va răspunde aceasta avansurilor admiratorilor săi declarați, telespectatorii Antenei 1 vor vedea duminică, de la ora 20:00, într-un nou episod al serialului “Mangalița”, intitulat “Siguranța rutieră”.

Articolul Vedeta Bebe de la Mangalița vine să semneze un contract de antreprenoriat apare prima dată pe exclusivNEWS.ro.