Vara bate la ușă – Iată lista de cumpărături pe care orice mămică trebuie să o facă în sezonul cald!

Vacanța de vară este cea mai așteptată perioadă din an, în special de către cei mici. Atunci când anotimpul cald se apropie, este bine să faci câteva schimbări în garderoba copilului tău. Poți completa ținutele sale cu accesorii noi, dar și cu obiecte vestimentare de bază.

Ca totul să fie pregătit pentru a începe vara în cele mai bune condiții, este bine să alcătuiești o listă cu toate lucrurile de care are nevoie. Cel mai probabil lista va fi ceva mai lungă decât te-ai fi gândit, asta pentru că în primii ani de viață el se dezvoltă constant. 

Dacă încă nu ți-ai pregătit micuțul pentru sezonul cald, iată câteva lucruri pe care le poți adăuga pe listă!

Șapcă

Soarele este inamicul principal pe timpul verii și este cu atât mai dăunător pentru cei mici. Specialiștii recomandă să protejezi capul copilului pe parcursul întregii zile, mai ales la orele de vârf. Poți alege o șapcă sau o bască pe care să o poarte zilnic, iar pentru excursiile la mare este de preferat să alegi o șapcă de soare din bumbac.

Costum de baie

Perioada de vacanță a copiilor este de obicei și perioada de concedii a adulților. Dacă ai ales să pleci cu copilul la mare, nu uita să îi iei în bagaj și costumul de baie. Este important că cel mic să aibă o ținută adecvată pentru plajă. Dacă acestuia îi place să se bălăcească, îi poți cumpăra o pereche de ochelari de snorkeling sau vă puteți juca cu o minge din plastic în apă. 

Brățară pentru dezinfectant

Este bine cunoscut faptul că pe timpul iernii virușii și microbii nu se răspândesc atât de ușor, însă atunci când începe să se încălzească, apar tot felul de viroze. Copilul tău nu va avea întotdeauna posibilitatea de a se spăla pe mâini, așa că o soluție practică pentru această problemă este brățara cu dezinfectant. Astfel, copilul va avea la îndemână tot timpul cu ce să își igienizeze mâinile, fără să ai teama că acesta o va pierde. 

Sandale

Sandalele sunt confortabile pentru copii datorită faptului că sunt flexibile și au o greutate redusă.  Modele de sandale pentru cei mici sunt extrem de variate, iar acestea se pot găsi pentru toate categoriile de vârstă. Un magazin de unde le poți achiziționa,în caz că dorești să îi cumperi o pereche copilului tău, este 4kidsromania.ro, cunoscut pentru calitatea produselor și pentru prețurile avantajoase.

Ochelari de soare

Așa cum capul trebuie protejat, la fel și ochii trebuie să fie feriți de bătaia directă a razelor UV. Vederea poate fi afectată dacă cel mic stă o perioadă mai lungă de timp în soare. În plus, ochelarii de soare sunt un accesoriu adorat de către cei mici. Poți alege din mai multe modele colorate, cu imprimeuri sau cu eroii preferați din desene. 

Acestea fiind spuse, lista pentru începutul verii nu este ușor de alcătuit. Uneori se întâmplă să îți scape din vedere anumite accesorii care îți protejează copilul. Oricare dintre variantele de mai sus poate fi o idee foarte bună de a reîmprospăta garderoba celui mic. Alege să investești în confortul acestuia și să te bucuri de zilele libere alături de el.

Sursă foto: Pexels.ro