mie. feb. 28th, 2024

Orice ocazie speciala are punctul sau culminant iar atunci cand este vorba despre celebrarea unei zile de nastere, sarbatori sau evenimente importante din viata unei persoane asemeni nunta sau botez, nelipsite sunt si torturile. Fie ca este vorba despre unul festiv sau unul care sa fie si servit de toti invitatii, acesta trebuie ales cat mai bine, in tema cu evenimentul dar si in functie de preferintele invitatilor.

Exista multe cofetarii care se ocupa cu realizarea de torturi la comanda, de la un caz la altul, o astfel de sarcina fiind mai mult sau mai putin complicata, dupa ce se doreste sa se obtina si dupa marimi si cantitati. Pentru o nunta de exemplu, exista in cele mai multe cazuri varianta unui tort al mirilor cu o forma speciala, alaturi de un tort de dimensiuni mai mari, realizat din aceleasi ingrediente, pentru toti ceilalti. In schimb, cei ce vor ceva cu adevarat special, memorabil, aleg varianta tortului etajat, care este de altfel si mult mai frumoasa si practic, la acelasi cost ca si  varianta simpla.

Putem alege varianta de tort personalizat Ploiesti de la cofetaria Narcisa. Avem la dispozitie mai multe puncte de lucru, magazine, la care putem plasa in mod clasic o comanda sau de unde putem alege sa-l ridicam personal, daca dorim asta. Ei ne ofera zeci de modele diferite de torturi deja realizate pentru clientii lor precum si posibilitatea de oferte personalizate, in care torturile sa fien realizate asa cum ne dori. Daca am sta sa ne gandim, marea majoritate a torturilor au ceva unic legat de ele, prin faptul ca numele, textele sau ornamentele de pe ele pot fi diferite de la un client la altul.

Cu adevarat frumoase si aratoase sunt torturile pentru copii dar si cele specifice de Paste. Nici celelalte modele nu sunt insa mai prejos, fie ca vorbim despre o abundenta de frisca, ciocolata sau caramel. Pentru ocazii speciale ce au legatura cu persoana iubita, asemeni Valentine’s Day, o alegere perfecta poate fi reprezentata de toturile in forma de inima. Exista mai multe dimensiuni ale acestora ce pot fi realizate, atat forme intregi cat si goale la interior sau torturi inima in inima, alaturi de multe altele.

Sunt alese cele mai bune ingrediente, in prepararea oricarui tort, gustoase si mai ales, proaspete, unde vorbim despre fructe si delicii care sa mangaie papilele gustative. De asemenea, se pot realiza comenzi tort online, pe site-ul lor dar si telefonic sau direct la ghiseu iar livrarea se poate face oriunde in judet si in oras sau alternativ, tortul poate fi ridicat tot de la ghiseu. Aceste aspecte raman la alegerea clientilor.

Un aspect de care este bine sa tinem cont este perioada in care alegem sa plasam o comanda. In preajma sarbatorilor de exemplu, se pot crea aglomeratii si este indicat asadar sa plasam o comanda mai devreme daca ne dorim si sa obtinem tortul sau torturile in timp util, indiferent daca il preluam noi sau ne este livrat la o locatie.