vin. iun. 21st, 2024
Transportul de materiale si persoane poate fi oricand o afacere profitabila. In permanenta exista marfuri si produse care trebuie sa ajunga la distribuitori, la clienti, intotdeauna oamenii vor avea nevoie sa se deplaseze intre localitati cu un mijloc de transport sigur si rapid. Transportul de materiale, marfuri si produse se realizeaza cel mai bine cu autoutilitarele.

Autoutilitarele sunt masini compacte, cu un design adaptat conditiilor de deplasare si greutatilor suportate, au motoare puternice cu un consum redus de combustibil, rezista bine la drumuri lungi si pot circula in orice conditii si pe orice tip de carosabil. Cu autoutilitarele se pot transporta cantitati mai mari de materiale sau produse, condusul lor este mai sigur si mai simplu, si pentru ca au un design compact, se pot strecura si prin zonele mai greu accesibile.

Beneficiile autoutilitarelor

Avantajele autoutilitarelor tin de calitatea materialelor din care sunt realizate, de eficienta lor pe distante medii si mari, de rapiditatea incarcarii si descarcarea lor. De asemenea, autoutilitarele vandute online, de pilda autoutilitare Iveco Daily, se pot intretine usor, se repara rapid intr-un service autorizat, se pot folosi pentru majoritatea sarcinilor zilnice si se conduc foarte usor. Investitia in autoutilitare merita cu atat mai mult, cu cat acestea pot functiona ani buni, rezista bine la uzura si la socuri mecanice, sunt confortabile la condus si se pot deplasa pe orice distanta, garantand siguranta marfurilor sau produselor.

Preturile bune si tipurile diverse de autoutilitare sunt tot atatea motive sa va interesati de ofertele magazinelor online care comercializeaza astfel de autovehicule. De pilda, pe DtServices veti descoperi noua gama de autoutilitare Iveco Daily, autovehicule comerciale puternice, cu dotari de ultima generatie si viteze mari de deplasare, si consum redus de combustibil.

Autoutilitare pentru toate tipurile de afaceri la DTS

In oferta curenta gasiti autoutilitare Iveco Daily noi si second hand, autoutilitare destinate unor transporturi diverse pe distante scurte si medii, lungi. Puteti opta pentru gama Daily Van, ideala pentru transport marfa pe distante scurte si medii, cu volume mari de incarcare si o deplasare rapida indiferent de tipul de carosabil sau Daily Sasiu, folosit la distributie, constructii si transport marfa, cu rezistenta mare la uzura.

Pentru transportul de persoane DTS recomanda Daily Microbuz, microbuze sigure si confortabile, cu performante imbunatatite.

Misiunile off-road nu vor mai fi o problema cu gama Daily 4×4, vehicule proiectate pentru toate traseele, pentru toate conditiile de drum, cu 24 de viteze si capacitati de urcare impresionante.

DTS, dealer autorizat IVECO, asigura service, revizii si contracte de service, interventii legate de mecanica si electrica, piese originale de schimb, etc. La toata gama Daily se poate obtine finantare cu dobanda 0% pe 12 luni si pana la 1.99% pe 60 de luni plus pachet de intretinere inclus.

Sursa: http://www.exclusivnews.ro/