vin. iun. 21st, 2024

În fiecare an, moda streetwear evoluează și devine din ce în ce mai interesantă. În 2023, vedem o serie de tendințe îndrăznețe care promit să fie o sursă de inspirație pentru cei care își doresc să îmbrățișeze stilul urban și să se simtă în tendință. Iată topul celor mai cool ținute de streetwear pentru anul 2023:

  1. Oversized Hoodies și Pantaloni de trening – În anul 2023, oversizedul rămâne o tendință importantă în moda streetwear. Un tricou cu glugă sau un pulover cu o croială mai mare, asortat cu pantaloni de trening în aceeași nuanță, reprezintă o opțiune excelentă pentru un look casual și confortabil.
  2. Costume de trening în nuanțe pastelate – Culorile pastelate sunt în vogă în acest an, așadar un costum de trening într-o nuanță pastelată, cum ar fi roz, galben sau albastru, este alegerea perfectă pentru un look rafinat și feminin.
  3. Îmbrăcăminte tip cargo – În 2023, pantalonii cargo și jachetele din aceeași categorie sunt un must-have în garderoba ta de streetwear. Acestea oferă un stil cool și urban, perfect pentru a te face remarcat.
  4. Hanorace cu imprimeuri – Hanoracele cu imprimeuri în culori vibrante sunt ideale pentru un look plin de personalitate. Poți alege un hanorac cu un mesaj inspirațional sau cu un design grafic interesant.
  5. Pantaloni de blugi cu croială largă – Pantalonii de blugi cu croială largă sunt o tendință care revine în forță în 2023. Aceștia oferă un look cool și lejer, perfect pentru o zi relaxantă în oraș.
  6. Accesorii statement – Accesoriile sunt un element important în moda streetwear și în 2023 se poartă cele statement, cum ar fi genți mari, ochelari de soare masivi și șapci cu logo-uri mari.
  7. Jachete bomber – Jachetele bomber sunt în continuare populare și oferă un look urban și cool. Poți opta pentru un model clasic în tonuri neutre sau pentru unul în culori mai îndrăznețe, cu elemente de tip broderie.