sâm. mai 18th, 2024
TOP 3 culori pe care să le asortezi cu cerceii din aur în sezonul rece

O ținută este incompletă fără accesorizare, însă, de multe ori, unele bijuterii sunt mai greu de stilizat decât altele. Spre exemplu, în vreme ce inelele de argint se potrivesc de minune cu aproape orice piesă vestimentară, iar colierele din cristale se numără printre elementele cel mai greu de asortat, cerceii din aur se situează undeva la mijloc – deși pentru unele persoane poate reprezenta o adevărată provocare includerea lor în outfiturile de toamnă sau iarnă, pentru altele poate fi o misiune extrem de simplă. Însă, dacă te numeri printre pasionatele de modă care întâmpină dificultăți în crearea unor ținute armonioase cu aceste piese atemporale, fiindcă anumite culori, pur și simplu, nu funcționează în combinație cu ele, nu trebuie să te îngrijorezi! Citește acest articol în continuare pentru a descoperi câteva nuanțe magnifice spre care dacă îți îndrepți atenția, cu siguranță, în final, rezultatele îți vor întrece așteptările.

Iată trei nuanțe excelente pe care le poți asorta cu niște cercei din aur: 

  1. Negru

Așa cum probabil te-ai așteptat, negrul este considerat a fi culoarea, sau mai bine zis nonculoarea, care se potrivește cel mai bine cu o pereche de cercei din aur. Această asociere este, de altfel, și cea mai ușoară dintre toate. Drept care, se poate afirma faptul că negru cu auriul reprezintă o alegere fabuloasă, corectă din punct de vedere cromatic, și că nu trebuie niciodată să te stresezi că nu poți achiziționa modelul preferat de cercei din cauză că nu se va potrivi cu nimic. La urma urmelor, oricine are cel puțin o haină neagră în șifonier, nu-i așa? Așadar, pornind de la această idee, poți achiziționa cu încredere orice articol care ți-a atras atenția din colecția de cercei din aur de pe bb-shop.ro, deoarece se va potrivi de minune în combinație cu orice articol vestimentar negru din garderoba ta. În plus, dacă dorești o pată de culoare în ținută, optează pentru un model cu o piatră colorată, cum ar fi smaraldul, în detrimentul unui model clasic, simplu.

  1. Roșu

Până nu demult, se considera că roșul poate fi stilizat doar cu argintiul, însă, acest fapt nu mai este valabil în prezent. La capitolul bijuterii, roșul arată fantastic alături de o mulțime de materiale și culori, de la cercei rotunzi din aur sau coliere din perle discrete, până la brățări supradimensionate din argint și nu numai. Spre exemplu, imaginează-te îmbrăcată cu un palton roșu și purtând niște cercei din aur rafinați – încearcă această combinație stilistică și, în mod cert, vei atrage toate privirile, indiferent de locul în care vei merge.

  1. Bej

Pe timp de toamnă, dar chiar și pe durata iernii sau a celorlalte anotimpuri, una dintre nuanțele preferate ale doamnelor și domnișoarelor din toate colțurile lumii este, bineînțeles, bejul. Din fericire, orice pasionată de modă are cel puțin o piesă vestimentară pe această nuanță, astfel încât să aibă posibilitatea de a vedea cât de bine arată combinația bej cu auriu. Deci, dacă ai o prietenă care iubește tot ce ține de acest domeniu, la fel ca tine, și urmează să-și sărbătorească ziua de naștere, oferă-i șansa să vadă și ea, în realitate, cât de bine se potrivește un outfit bej cu niște cercei aurii, oferindu-i un card cadou de la bb-shop.ro, spre exemplu. Astfel, va avea libertatea de a-și alege singură modelul preferat dintr-o gamă variată de articole adaptate stilului contemporan și să-l includă într-un outfit după bunul plac.

În concluzie, cele trei culori menționate în rândurile de mai sus, dar și altele, precum verde smarald, auriu și alb, vor arată fabulos în combinație cu niște cercei din aur – bijuterii care vor înfrumuseța look-ul oricărei fete sau femei pe perioada sezonului rece și nu numai.

Sursă foto: Freepik.com