sâm. apr. 13th, 2024
optimizare seo

Cu o experiență vastă de peste 20 de ani în industria IT, firma consultantă SAM Romania s-a specializat în servicii de IT Asset Management și în furnizarea de soluții IT, inclusiv software, hardware și servicii cloud, adaptate nevoilor companiilor din toate sectoarele de activitate din Romania.

Echipa de consultanți a SAM Romania se distinge prin experiența lor solidă și abilitățile remarcabile în domeniul IT. CV-urile acestora evidențiază o serie de proiecte de succes finalizate, atât pentru clienți din sectorul privat, cât și pentru clienți din sectorul public.

Printre serviciile oferite de SAM Romania se numără furnizarea, instalarea și configurarea aplicațiilor software și a echipamentelor hardware. Echipa de specialiști oferă, de asemenea, servicii profesionale Cisco, inclusiv Networking, Security, Data Center, Collaboration, Wi-Fi, Firewall și Meraki. Pentru implementarea și administrarea soluțiilor Palo Alto și F5, consultanții SAM Romania oferă servicii tehnice precum Implementation, Configuration, Administration și Best practice assessment. În ceea ce privește soluțiile IT Microsoft, firma oferă expertiză în Microsoft 365, Azure, Teams, Windows Server și SQL Server. De asemenea, consultanții oferă servicii tehnice pentru Veeam și VMware, cum ar fi Scale Out Backup Repository, Veeam vPower NFS Service, WAN Accelerators, RBAC & SSO, vCenter, Virtual Desktop/VDI, Horizon și WorkspaceOne. Printre alte servicii oferite se numără Software Asset Management (SAM), consultanță în auditul de licențiere Microsoft și implementarea soluțiilor tehnice SAM, ITAM, ITOM și FinOps.

SAM Romania se evidențiază prin abordarea lor proactivă și adaptabilă, ajutând companiile să își optimizeze gestionarea activelor IT și să își maximizeze eficiența operațională. Echipa de specialiști colaborează strâns cu clienții pentru a înțelege nevoile specifice ale afacerii lor și pentru a oferi soluții personalizate, care să asigure o valoare adăugată semnificativă.

Prin furnizarea de soluții tehnologice inovatoare și prin expertiza lor extinsă în domeniul IT, SAM Romania a devenit un partener de încredere pentru companiile din România, ajutându-le să atingă obiectivele lor strategice și să-și consolideze poziția pe piața competitivă a industriei IT.