Soluția pe care toți profesorii o așteaptă!

            Inovație, flexibilitate și respect – sunt cuvinte care descriu noua platformă educațională YooLearn! Cu posibilitatea de a preda de oriunde, având vizibilitate națională, a fi profesor pe YooLearn este modul ideal de a câștiga în mod facil, transparent și legal venituri substanțiale din confortul propriei case. Această platformă de cursuri Live online permite atât crearea unui profil de profesor/trainer, dar și înregistrarea unui cursant, fiind accesibilă oricui, indiferent de vârstă sau locație. Hai să descoperi și tu oportunitățile oferite de YooLearn!

Câștigă un venit suplimentar folosind platforma YooLearn

            Dacă nu ai auzit încă de platforma educațională YooLearn, atunci a venit timpul să-i descoperi beneficiile și să afli despre oportunitățile pe care ți le poate oferi:

 • Posibilitatea de a te conecta de oriunde, de pe orice laptop, telefon sau tabletă
 • Vei descoperi o interfață ușor de utilizat
 • Înscrierea este gratuită, rapidă și simplă, fie ca dorești să predai sau să înveți.
 • Ca profesor, iți asigură vizibilitate la nivel național și te promovează, astfel vei putea primi solicitări de la mult mai mulți cursanți și nu trebuie să depui eforturi pentru a te face cunoscut.
 • Primești plățile pentru munca depusă, la timp, legal și în deplină siguranță.
 • Primești șanse egale de a fi găsit de cursanți, indiferent de localitatea în care iți desfășori activitatea sau de notorietatea ta la nivel local.

Dacă alegi să predai cursuri online pe YooLearn, vei putea beneficia de venituri suplimentare substanțiale și de expunere la cursanți din întreaga țară.

Se poate programa o primă sesiune evaluare și cunoaștere, gratuită, între profesor și cursant. Rolul acestei sesiuni este de a schimba informații referitoare la: așteptări, stadiul de pregătire, necesități, nevoi speciale, obiective și potențiale temeri.

Cum este să predai online pe platforma YooLearn?

            În urma înregistrării și validării contului, profilul profesorului devine vizibil și acesta este pregătit să programeze sesiuni și să înceapă să predea. Trebuie menționat că pentru a putea preda pe YooLearn îți trebuie doar: cunoștințe solide într-un anumit domeniu, pasiunea de a-i învăța pe alții, răbdare și dorința de a preda!

Platforma a fost gândită astfel încât să permită o interacțiune simplă și eficientă intre profesori și cursanți. Astfel, o data înscris, profesorul va putea să:

 • primească cereri de participare la sesiuni de la cursanții din întreaga țară,
 • își organizeze calendarul și să programeze sesiuni in funcție de disponibilitatea, inclusiv sesiuni gratuite de evaluare,
 • susțină sesiunile de lecții online având la dispoziție un set de instrumente intuitive și ușor de utilizat.
 • primească rapoarte, notificări și remindere privind calendarul sesiunilor, participanții la acestea, situația plăților și a facturilor,
 • comunice prin mesaje și să facă schimb de documente
 • primească, la timp, legal și în deplină siguranță, o data pe săptămână, plățile pentru sesiunile susținute în săptămâna anterioara.

            Sesiunea de evaluare și cunoaștere are un rol important, deoarece profesorul poate afla obiectivele cursantului. De asemenea, profesorul va putea evalua dacă stilul de predare se potrivește cu necesitățile de învățare ale elevului.

Ce beneficii au cursanții care susțin cursuri Live online?

         Mediul online poate facilita un proces atractiv de predare și învățare, dacă este utilizat in mod corespunzător. Astfel, diverse studii au arătat că participarea la cursuri de acasă sau dintr-un mediu confortabil cursantului poate îmbunătăți procesul de învățare și de reținere a informației. În urma cursurilor online, cursantul poate beneficia de :

 • îmbunătățirea performanțelor școlare
 • posibilitatea pregătirii pentru examenele naționale într-un mod susținut și într-un mediu prietenos
 • posibilitatea pregătirii pentru un nou loc de muncă
 • cursuri de dezvoltare personală, care pot ajuta cursantul pe plan psihologic și emoțional
 • cursuri recreaționale precum desen, instrumente muzicale, etc.

Înscrierea pe platformă este gratuită și durează doar câteva minute. Nu rata ocazia de a deveni cursant și de a  beneficia de cursuri Live online, meditații online pentru materii școlare sau lecții la o multitudine de materii dezvoltare personală sau recreaționale.

Te așteptăm pe platforma YooLearn!

De acum ai la dispoziție o platforma educațională adaptată noilor tendințe. Nu rata această ocazie și fă o schimbare în bine în viața ta. Fie că dorești să devii profesor sau cursant, cu siguranță viața ta se va schimba în bine în urma înscrierii pe YooLearn! Vei avea posibilitatea să cunoști oameni noi și să faci ceea ce îți place într-un mediu sigur și confortabil.

Pentru mai multe informații accesează website-ul platformei sau contactează echipa YooLearn.

Recomandarea editorilor: