Dum. apr. 14th, 2024
Mai mult ca niciodată, atenția celor pasionați de muzică se îndreaptă către sistemele profesionale moderne, spre tot ce este nou și promite să revoluționeze pe această nișă.

Din rândul echipamentelor care au reușit să cucerească atenția publicului astăzi, receiverul Pioneer VSX-330-K promite să depășească orice așteptări. Însoțit de un set de boxe Surround 5.0 Magnat Supreme 802, așa cum se regăsește în portofoliul magazinului online Sono.ro, experiențele auditive oferite pot fi complet redefinite.

Pentru a avea siguranța originalității, dar și garanția calității, cei interesați pot comanda un astfel de set din cadrul magazinului Sono.ro, unde se regăsesc și alte sisteme audio și soluții ce pot da un cu totul alt sens experiențelor auditive.

Receiverul AV 5.1 Pioneer VSX-330-K, alături de setul de boxe Surround 5.0 Magnat Supreme 802, duc totul la un alt nivel. Iată care sunt câteva dintre elementele care fac ca acest sistem să fie atât de popular astăzi.

  • HD Audio

Dacă interesul este de a obține un sunet necomprimat, de definiție înaltă, atunci receptorul AV este soluția întrucât reușește să suporte cele mai noi coloane sonore de surround DTS-HD Master Audio și Dolby TrueHD. Acesta e valabil pe canale audio multiple, de pe discuri Blu-ray, respectiv din medii diferite.

  • iDevice

Sistemul dispune de certificare iPad, iPod și iPhone astfel că muzica sau clipurile video de pe dispozitivele Apple pot fi redate cu succes printr-o conexiune facilă prin terminalul USB frontal. Prin acesta poate fi încărcată și bateria.

  • Eficiență energetică

Oferă posibilitatea de a face economii de energie, prin modul Eco pe care îl înglobează, recomandat de specialiștii Sono.ro în ceea ce privește redarea de CD-uri, dar și radio prin internet spre exemplu. Prin eficiența și performanța sa poate reda excelent concerte live, filme etc.

  • Port USB accesibil

Accesul la portul USB se realizează cu ușurință. Terminalul din dotarea receptorului AV este frontal, deci oferă posibilitatea unei conexiuni rapide a dispozitivelor, pentru a reda piesele preferate cu ușurință. Sistemul Receiver Pioneer VSX-330-K vine cu avantajul că suportă orice tip de format audio – indiferent că e tip MP3, AAC sau WMA.

  • Control de fază

Prin performanța pe care o înregistrează, sistemul elimină lagul care este o consecință a frecvenței joase, prin controlul din dotare. De asemenea, sunetul multi-canal este vizibil îmbunățățit, fără a fi necesară în acest sens vreo operație extra.

  • 4K Ultra HD ready

Utilizatorii acestui sistem beneficiază de o experiență reală de înaltă definiție, dispunând de video 4K cu rezoluție ultra înaltă.

Cei interesați pot descoperi mai multe specificații ale sistemului cu boxe, Receiver AV 5.1 Pioneer VSX-330-K, în cadrul site-ului sono.ro. Este un magazin recunoscut pentru profesionalism și originalitatea produselor comercializate, deci care inspiră încredere și siguranță.

Articolul Sisteme revoluționare pe nișa audio: Receiver AV 5.1 Pioneer VSX-330-K apare prima dată în exclusivNEWS.ro.