Reincarcare cartela Vodafone în doar câțiva pași simpli

Vodafone România este operatorul de telecomunicaţii mobile, filială a grupului internaţional Vodafone, care a reuşit să aibă o dezvoltare impresionantă în ultimii ani. Intrată pe piaţa din 2005, în urma preluării afacerilor operatorului local Connex, Vodafone şi-a consolidat poziţia şi e al doilea mare operator din ţară, după Orange, cu peste 9 milioane de clienţi. Încă de la început, Vodafone România a venit cu modalităţi simple de reincarcare carteka Vodafone şi are o baza foarte mare de clienţi care folosesc de ani buni doar cartele, cu migrări către abonamente din ce în ce mai dese în ultimii ani.

Reincarcare cartela Vodafone – cum se face?

Reincarcare cartela Vodafone se poate face în doar câţiva paşi simpli. Dacă alegi să reîncarci de pe laptop sau de pe computer, desktop poţi face o reîncărcare cartela Vodafone fără cont şi cu un card bancar. Doar completezi suma pentru reîncărcare, număr de telefon mobil, pe https://factura.vodafone.ro/reincarca-o-cartela, după care plăteşti rapid cu un card bancar. Dacă vrei poţi selecta şi valori predefinite de reîncărcare din cele propuse.

Pentru cei care au deja cont MyVodafone e şi mai simplu. Se plăteşte la următoarea factura sau cu un card bancar. În contul de client MyVodafone, după logare, se alege meniu Reîncărcare şi se urmăresc paşii descrişi. Într-un minut ai reîncărcat şi creditul îţi e alocat imediat.

Vodafone pune la dispoziţia clienţilor şi reîncărcare expres, de pe mobil, fără autentificare, cu plată cu un card bancar, accesând de pe mobil https://factura.vodafone.ro/reincarca-o-cartela.

Se mai poate reîncărca şi din aplicaţia My Vodafone instalată pe telefoane cu Android sau iOS. Alegi cum vrei să reîncarci, cu un card bancar, cu plata pe următoarea factură dacă eşti abonat Vodafone. Te loghezi în aplicaţie, o instalezi dacă nu o ai, din ecranul principal alegi Reîncărcare, alegi ce valoare vrei să reîncarci şi ai terminat. Trebuie să ai cardul ataşat în aplicaţie ca să nu completezi de fiecare dată datele bancare în câmpurile predefinite.

Unde trebuie să apelez pentru reincarcare Vodafone?

La reîncărcarea de pe abonamente Vodafone cu plăți la facturi se apelează *100#, ramura “Reîncărcare” sau la *222, ramura “Pentru factură, puncte și servicii active” și ramura “Vrei să reîncarci”. Ca şi la alţi operatori de pe piaţă, şi Vodafone oferă reîncărcare cu cod de reîncărcare, din magazine, locaţii parteneri Vodafone, prin apel la *144#, 444, *100# sau se poate tasta direct pe telefonul secvenţa *144*cod_reîncărcare*număr_telefon#.

Dacă vrei reîncarci şi cu o cartelă valorică, cumpărată de la dealeri Vodafone şi distribuitori autorizaţi, oficii poştale, magazine, benzinării. E posibilă şi reîncărcarea electronică cu orice mai mare de 1 euro, maxim 100€, 120, 140, 160, 180 sau 200€ în magazinele partenere. Mai există şi reincarcare cartela Vodafone variabilă în euro, cu orice valoare mai mare sau egală cu 5 euro prin terminale QIWI şi ZebraPay, E-Pin, Rompay.

Din altă reţea Vodafone permite reîncărcări PrePay, prin apel de la orice număr fix, mobil din altă reţea prin tastarea numărului 0722044444.

Cei care locuiesc în afara ţării pot reîncărca cartele PrePay Vodafone cu valori intre 5-50 euro credit sau cu 100 euro credit. În Roaming orice cartela poate fi reîncărcata de cineva din ţară, asta cu condiţia să te afli în Italia, Spania, Germania, Belgia, UK, Irlanda, SUA şi Canada.

La reîncărcările din străinătate se poate folosi reincarcare cartela Vodafone on-line cu card bancar, fără cont MyVodafone, on-line din cont MyVodafone, de pe abonament cu plata la factura prin *100#.

Şi de pe site-ul www.ding.com reîncarci cartela când te afli în străinătate, se poate folosi card credit, debit, se apelează şi la *144# dacă există o cartelă de reîncărcare din România. Valabilitatea adăugată la cartele reîncărcate se adaugă la cea existentă în limita a 18 luni; valabilitatea creditului este de până la 180 de zile în funcţie de valorile reîncărcate, cu o valabilitate minimă de 30 de zile. Se mai poate reîncarca în ţară uşor şi prin apel la 444 sau *222.

Recomandarea editorilor: