Pensiunea Victoriei 35B Curtea de Argeș – Un loc plin de energie și lumină în care va puteți găsi liniștea și încărca “bateriile”

Pensiunea Victoriei 35B Curtea de Argeș – Un loc plin de energie și lumină în care va puteți găsi liniștea și încărca “bateriile”

Când spunem pensiunea Victoriei 35B, putem spune acasă, pentru că acesta este sentimentul pe care îl avem atunci când pășim în curte și intrăm în pensiune. Mirosul, aranjamentele, totul te face să te simți ca acasă! Dacă aveți drum în zona Curtea de Arges, aici este locul unde vă puteți caza.

Suntem întâmpinați de doi căței superbi, un ciobănesc german adorabil (Quinoa) și o frumusețe pe nume Bella.

În curte, găsim un foișor și un loc pentru luat masa, cu tot ceea ce este necesar pentru a te simți bine.

Pensiunea dispune de o capacitate de 6 camere, fiecare cu baie, frigider, televizor și Wi-Fi gratuit.

Este o pensiune prin care au trecut cu drag de ani de zile încoace ziariști de la publicațiile locale și TV, artiști (actorul Victor Yila sau cântărețul Peter Pop), sportivi (Iosif Rotariu, Victor Hănescu, arbitrul francez Herve Madramany, Ilie Bărbulescu sau Ana Maria Brînză-Popescu) și numeroși cetățeni străini.

Facilități: sală de mese, bucătărie cu SmartTv, locuri de parcare, Wi-Fi gratuit, boxa Bluetooth, grătar în curte plus foișor, locuir de joacă, televizor, baie și frigider în cameră, două terase cu încălzitor, grădină, lac în curte.

Și da, o doamnă care se ocupă de pensiune gătește MINUNAT (desigur, puteți să gătiți și singuri în bucătăria complet utilată).

Rezervări: https://victoriei35b.ro/rezervari/
Nr. de telefon: 0744525607