Pariurile pe cornere, cartonașe sau marcatori la fotbal

Pariorii preferă de regulă pronosticurile simple. Victoria unei echipe sau a alteia, un număr minim de goluri înscrise în meci sau ambele echipe să marcheze sunt în topul preferințelor jucătorilor la pariuri sportive. Din acest motiv, casele de pariuri își ajustează cotele în consecință, făcând tot mai dificilă găsirea unei cote valoroase, care să merite jucată.

Îți voi vorbi în cele ce urmează despre tipurile de pariuri care încă nu sunt la mare căutare, dar care ascund în spatele lor oportunități de neratat. Află din rândurile următoare când și de ce sunt indicate astfel de pariuri.

  • Pariurile pe cornere

Îți recomand să pariezi pe multe cornere în meciurile dezechilibrate, atunci când știi cu siguranță că una dintre echipe se va închide în apărare, iar cealaltă va ataca permanent. Stilul de joc al celor două formații care se înfruntă trebuie să fie orientat spre atac. Nu vei avea nici o șansă cu un astfel de pariu dacă echipele se vor anihila la centrul terenului și vor fi faulturi din minut în minut.

Un alt sfat este acela de a urmări jucătorii trimiși pe flancuri. De exemplu, o linie de atac cu Raheem Sterling și Bernardo Silva este foarte probabil să producă multe lovituri de colț, deoarece fundașii adverși sunt depășiți ușor și trebuie să respingă mingile de cele mai multe ori înspre colțul terenului.

  • Pariurile pe cartonașe

Sunt foarte profitabile în derby-uri, în meciurile în care orgoliile sunt mari, iar atmosfera din tribune e încinsă. De asemenea, la unele case de pariuri precum Winmaster poți miza inclusiv pe un anumit jucător să fie avertizat.

În condițiile în care unii fotbaliști (în special mijlocașii la închidere) sunt ”abonați” la carnețelul arbitrilor, trebuie doar să urmărești ca aceia să fie în teren. Cotele pe această piață sunt neașteptat de bune!

  • Pariurile pe marcatori

De multe ori au cote foarte mari și variantele de pariere sunt și ele bogate. Poți paria că un jucător va paria primul, ultimul sau oricând. De asemenea, poți paria că un jucător va marca unul, două sau mai multe goluri. Acestea sunt piețe excelente atunci când știi că o echipă va juca cu un singur atacant. Șansele de reușită cresc și mai mult dacă acel atacant e și executantul loviturilor de pedeapsă pentru echipa la care joacă.

Avantajele pe care le au aceste piețe de pariere prin comparație cu cele obișnuite sunt acelea că surprizele sunt evitate. De exemplu, dacă Liverpool pierde pe teren propriu cu Burnley, dar tu ai pariat că va marca Salah sau ai jucat peste 9.5 cornere sau peste 3.5 cartonașe, te poți bucura de un pariu câștigător. În același timp, cei mai mulți pariori au pierdut bani grei, jucând poate o cotă mică pe victoria echipei favorite.

The post Pariurile pe cornere, cartonașe sau marcatori la fotbal appeared first on exclusivNEWS.ro.