Parcare Aeroport Otopeni – pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru siguranta masinii tale!

Un loc de parcare in apropierea aeroportului din Otopeni nu vine deseori la un pret avantajos. Ba chiar dimpotriva, preturile pot fi atat de exagerate incat pana si oamenii de afaceri ajung la concluzia ca un drum cu trenul sau cu taxiul sunt mai avantajoase.

Totusi, ce faci atunci cand ai nevoie neaparat ca masina personala sa te astepte la intoarcere? Daca esti din alt oras si revii cu bagaj de cala, va fi greu sa te descurci fara o masina. Apoi, indiferent de locul in care o lasi, parcarea in siguranta costa. Desigur, nu poti renunta la siguranta, acesta fiind cel mai important aspect!

Care este pretul unei parcari langa aeroportul din Otopeni?

Pentru o parcare langa aeroport Otopeni, pretul poate varia, precum conditiile. Totusi, una dintre cele mai bune parcari din zona respectiva practica urmatoarele tarife:

  • 10 RON pe ora pentru primele 5 ore, 75 RON de la 6 la 24 de ore.
  • 75 RON pe zi, 150 RON pe 2 zile, 225 RON pe 3 zile, 300 RON pe 4 zile si 55 RON pe zi incepand cu a cincea zi.

Aceste tarife sunt considerate de multi calatori avantajoase. Totodata, un motiv suplimentar pentru aceste opinii pozitive il reprezinta promotiile rulate aproape in permanenta de catre parcarea respectiva. In momentul scrierii acestui articol, tariful pentru o zi de parcare este de 60 RON, iar termenele de peste 5 zile se bucura de un tarif de 40 de RON pe zi. Bineinteles, daca vei alege parcarea aeroportului, preturile vor fi considerabil mai mari.

Care sunt beneficiile unei parcari platite?

Cand vrei sa parchezi intr-o parcare langa Aeroportul Otopeni, pretul este probabil ultimul lucru de care trebui sa-ti faci griji. Daca ai decis intr-adevar ca vei plati parcarea cat timp esti plecat, acestea sunt lucrurile la care ar trebui sa fii atent:

  • Acces la o parcare de dimensiuni mari si la posibilitatea de a rezerva un loc in prealabil. Nu vrei sa risti sa pierzi un zbor din cauza lipsei de locuri sau organizare.
  • Acces la o parcare care chiar este aproape de aeroport, nu la „5 minute”, intrucat acele minute declarate sunt, de regula, posibile cu shuttle-ul in conditii de trafic extrem de redus. Contrar asteptarilor, exista o parcare privata la o distanta de doar 200 de metri de poarta de sosiri/plecari.
  • Acces la o parcare cu supraveghere video si fizica (agenti de paza) realizate in regim 24/7.

Aceste trei lucruri sunt esentiale, mai ales atunci cand vrei sa-ti lasi masina mai mult de o zi intr-o parcare langa Aeroport Otopeni. Pretul devine astfel irelevant – siguranta masinii tale este mult mai importanta.

Toate cele mentionate – tarifele si caracteristicile esentiale – iti sunt oferite de catre Olimpia Airport Parking – cea mai mare parcare acoperita supraetajata din apropierea aeroportului. Parcarea in sine este de ultima generatie, echipata cu servicii si dotari premium, precum supraveghere video permanenta, sistem de smart parking si posibilitatea de a plati oriunde si oricum doresti.

Colaborarea cu Olimpia Airport Parking este una bazata pe incredere – incredere castigata de parcare inca dinainte de a-ti parca masina in aceasta! Vei calatori cu inima impacata daca alegi Olimpia Airport Parking!

Recomandarea editorilor: