Observator Culinar – o noua platforma de stiri si informatii in domeniul HoReCa!

Observator Culinar – o noua platforma de stiri si informatii in domeniul HoReCa!

A aparut o nouă platforma în domeniul gastronomic: observatorculinar.ro care conține știri, interviuri, rețete, unități de alimentație publică, sfaturi pentru sănătate și multe altele!

Cine suntem noi? O echipă de oameni pasionați de gastronomie și excelență culinară. Am transformat pasiunea in această platformă special pentru dumneavoastră.

Observator Culinar a ajuns astăzi la un serviciu complet, deosebit, pus în slujba românilor. Pe lângă jurnalismul de calitate cu care v-a obișnuit în ultimii ani, Observator Culinar vă oferă azi numeroase motive să ai încredere, printre care:

  • Pentru că Observator Culinar este serviciul online care nu te minte şi îţi prezintă evenimentele aşa cum sunt, fără cosmetizare duplicitară pe care o susţine majoritatea produselor media.
  • Pentru că Observator Culinar face jurnalism cu gândul la oameni şi îţi prezintă articole şi informaţii de care ai nevoie, nu ne risipim energia făcând lucruri inutile, de umplutură. Ştim ceea ce este relevant pentru tine.
  • Pentru că Observator Culinar reprezintă viitorul în materie de jurnalism şi tu ai şansa de a fi alături de profesioniştii care au creat acest nou sistem.
  • Pentru că Observator Culinar face parte dintr-un grup, Clubul Media Business, alcătuit din jurnalişti cheie de la cele mai importante instituţii media, în care ai toată încrederea.

Sursa: https://asociatiasucces.ro/revista/