lun. iun. 17th, 2024
Chiar dacă tricoul simplu alături de clasicii blugi sunt combinația care te salvează în orice situație, vor apărea anumite evenimente care cer mult mai mult de atât.

În modă actuală a bărbaților există o oarecare estompare între ținutele obsinuite și cele casual, lucru care îngreunează decizia lor în ceea ce privește ținutele destinate anumitor ocazii.

Secretul purtării unui costum în mod corespunzător nu constă doar în găsirea unei cămăși elegante pentru bărbați, ci mai degrabă în înțelegerea modului în care acesta este menit să se potrivească întocmai corpului și personalitățîi tale. Iată aici câteva sfaturi legate de alegerea costumului potrivit:

Umerii sacolui ar trebui să îi îmbrățișeze pe ai tăi. Cine își dorește să poarte haine care sunt cu câteva numere mai mari sau mult prea strâmte? Când este vorba de un costum pe care eșți nevoit să îl porți pentru multe ore sau chiar o noapte întreagă, mărimea este un factor crucial, iar testul mărimii se sprijină cu siguranță pe umeri.

Cât despre pantaloni, aceștia ar trebui să se termine deasupra pantofilor. Bineînțeles, nimeni nu vrea să poarte o pereche de pantaloni mult prea lungă sau una care dezvăluie toată glezna. Că să fii sigur de lungimea potrivită, probează-ți pantalonii în timp ce porți și pantofii.

Evita costumele negre! Într-adevăr, această este varianta cea mai des întâlnită, dar totodată cea mai banală. Optează pentru un gri-cărbune sau un albastru-bleoumarin. În afară cazurilor în care trebuie să fii prezent la o înmormântare, nu există niciun alt motiv pentru care să porți negru.

Alege o culoare neutră pentru costumul tău și vei vedea cât de ușor este să găsești cămașă potrivită pentru el. Dacă eșți în până de idei, aruncă o privire printre cămășile de la Condra. Cu siguranță o vei găși pe cea care să se potrivească costumului tău!

Fii atent la detalii! Deseori bărbații neglijează aspectele importante în purtarea corespunzătoare a costumelor. Ceasurile spre exemplu, nu ar trebui să fie unele sport, ci să respecte întocmai motivele casual ale outfit-ului.

Știai că ultimul buton al costumului ar trebui să rămână întotdeauna deschis? Ei bine, acesta este singurul care nu are un rol funcțional, ci doar estetic. Așadar, nu este nevoie să te deranjezi să îl închizi și pe acesta.

Dată viitoare când porți bretele, evita să folosești și o curea. Acest gen de combinație este o adevărată crimă pentru stil.

Prin urmare, codul vestimentar casual este probabil cea mai bună șansă de a-și exprimă cu adevărat stilul personal. Îmbrăcămintea casual este despre găsirea echilibrului perfect între confort, individualitate și stil. Oricine poate purta costum, trebuie doar să îl găsești pe cel ideal pentru ține.

Articolul Nu este deloc dificil să arăţi bine în costum apare prima dată în exclusivNEWS.ro.