Lesaffre este ceea ce ai nevoie, pentru ca dezvolta o gama larga de drojdii, produse de panificatie, produse pentru gust si fermentatie. Succesul grupului Lesaffre se datoreaza efortului depus pentru alinierea la standarde internationale, producand, proiectand si comercializand solutii privind panificatia, nutritia si sanatatea. Prin inovatii tehnice, stapanirea cunostintelor si capacitatilor de a personaliza cerintele clientilor, grupul Lesaffre conduce la parteneriate ferme cu producatorii si cu publicul larg.
Compania ofera produse obtinute prin fermentatie si bioconversie, folosite pentru proprietatile lor nutritive si aromatice, dar si servicii de productie pentru organizatii din industria farmaceutica si alimentara.
In ceea ce priveste fermentatia, fiecare producator comercial are nevoie de alegerea tipului potrivit de drojdie, pentru a obtine calitatea si caracteristicile dorite pentru procesul de fermentatie alcoolica. Astfel, prin fermentatie, se creeaza trei tipuri de produse: drojdia de bere, drojdia si produsele de drojdie pentru vinuri, bauturi spirtoase si pentru bauturi fermentate si drojdia pentru combustibilul etalon.
Cu ce tipuri de drojdie vine in intampinarea clientilor grupul Lesaffre?
Drojdia comprimata, utilizata, in general, in statele industrializate, drojdia granulata, ideala pentru nevoile bucatrilor industriali, drojdia inactiva, o drojdie dezactivata, cu putere de reducere mare, care asigura extensibilitatea aluatului preparat din fainuri puternice. Un alt tip de drojdie este cea lichida, destinata uzului industrial si folosita ca agent natural de crestere in diverse aluaturi simple si dulci. Drojdia uscata instant a fost lansata de grupul Lesaffre in 1973 si elimina nevoia de a rehidrata drojdia uscata activa, asigurand o putere de fermentatie mai mare.
Toate aceste tipuri de drojdie, dar si amelioratori de panificatie, sunt produsele pe care Lesaffre le detine si le poate personaliza in functie de nevoile si cerintele tale. Alege Lesaffre ca partener de incredere pentru produsele tale de panificatie.
Sursa: http://www.exclusivnews.ro/