Lampa Lanterna Auto Reîncărcabilă DuoLux “Bright” Micro USB: Un Instrument Indispensabil în Orice Atelier Auto

În calitate de specialist în domeniul sculelor auto, îmi place să împărtășesc cu voi instrumentele care pot schimba radical modul în care lucrați. Astăzi, am descoperit pentru voi un produs care reprezintă o inovație în lumina de atelier: Lanternă DuoLux „Bright” micro USB, disponibilă în exclusivitate la Toolsboxservices.

Lumină de Calitate Superioară

Primul lucru care sare în ochi este calitatea luminii oferite. Cu o luminozitate de 100 lm și un flux luminos de 350 lm, această lanternă se poate lăuda cu o iluminare moale, dar strălucitoare, ideală pentru o varietate de aplicații în domeniul auto.

Versatilitate și Mobilitate

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei lămpi este flexibilitatea sa. Datorită magneților integrați și posibilității de îndoire la 180°, această lanternă oferă multiple posibilități de orientare și poziționare. Aceasta o face un instrument extrem de util pentru orice mecanic auto.

Autonomie și Durabilitate

Cu un acumulator de litiu-ion de 2200 mAh, această lanternă oferă o autonomie impresionantă de 3,5 ore la primul nivel de luminozitate. Timpul de încărcare standard este de doar 4 ore, iar tensiunea acumulatorului este de 3.7 V. De asemenea, este important de menționat că lampa vine cu o mufă de încărcare de tip C, ceea ce îi asigură compatibilitatea cu majoritatea dispozitivelor moderne.

Alte Specificații Tehnice

  • Temperatura de culoare: 5650 K – 6500 K
  • Putere: 5 W
  • Grad de protecție: IP20
  • Dimensiuni: 250 x 56 x 44 mm
  • Greutate: 290 g

Notă: Se livrează fără încărcător și cablu USB.

Într-un mediu de lucru precum un atelier auto, unde calitatea și eficiența sunt esențiale, o sursă de lumină fiabilă și versatilă ca Lanternă DuoLux „Bright” nu trebuie să lipsească. Recomand cu toată încrederea acest produs, disponibil la Toolsboxservices, ca fiind un must-have pentru orice profesionist în domeniul auto.

Recomandarea editorilor: