La ce te va ajuta diploma de absolvire a unui curs SEO din București?

La ce te va ajuta diploma de absolvire a unui curs SEO din București?

La fel ca în orice alt domeniu, există numeroase cursuri SEO în București, însă, așa cum este și normal, unele sunt mult mai valoroase decât altele.

Spre exemplu, Jedi SEO School este prima școală de SEO din România și primul curs complet care te va învăța tainele Search Engine Optimization și secretele acestuia în 2019. Față de acum câțiva ani, acest domeniu a devenit unul mult mai complex, care se confunda cu marketing-ul online și în care experiența utilizatorilor este cel puțin la fel de importantă precum criteriile tehnice luate în calcul de roboții Google.

Acest curs SEO București reprezintă creația lui Ovidiu Joiță, founder & CEO al agenției de marketing online iAgency, cu o experiență de peste 15 ani pe această piață extrem de competitivă. În cadrul Jedi SEO School, participanții vor avea acces la peste 50 de ore de training, pe parcursul a două luni. Aceasta școală se desfășoară de luni pana miercuri, de la orele 18:00 la 20:00, la sediul iAgency în apropiere de Piața Unirii din București.

Spre deosebire de alte cursuri SEO din București, în cadrul celui susținut de Ovidiu Joiță, participanții vor afla totul atât despre optimizarea on page și off page, cât și despre indicatorii de user experience și valoarea brandului pentru algoritmii motoarelor de căutare. Aceste ultime două criterii sunt definitorii pentru ceea ce oamenii din industrie numesc “the new SEO 2019”, adică factorii care, în prezent, influențează cel mai mult ierarhizarea în paginile cu rezultate.

Pe lângă Ovidiu Joiță, în cadrul acestui curs SEO din București vei avea ocazia să îi întâlnești și să îi asculți și pe alți experți din domeniul marketing-ului online, fiecare specializat pe altă nișă: Google Analytics, UX, diverse tool-uri etc. Împreună, aceștia vor creiona o experiență completă pentru tine, dând o greutate mult mai mare diplomei pe care o vei primi cu ocazia absolvirii acestor cursuri.

Iată, în continuare, cum te va ajuta aceasta:

  1. Este apreciată de cele mai mari companii din România. În cazul în care dorești să îți schimbi cariera sau să avansezi în domeniul marketing-ului online, diploma obținută în urma absolvirii acestui curs SEO din București reprezintă un mare plus. Ovidiu Joiță este unul dintre cei mai cunoscuți specialiști din țara noastră, iar orice document care are “patalamaua” sa va fi bine privit de colegii din domeniu.
  1. Te poate ajuta să te angajezi la iAgency. Celor mai buni dintre cursanții de la Jedi SEO School li se va propune o ofertă de muncă la agenția de top iAgency. Aceasta colaborează cu branduri renumite din România și nu numai, din domenii precum turism, retail, industria medicală, modă etc.
  1. Reprezintă garanția că ești la curent cu ce înseamnă SEO în 2019. Așa cum spuneam, spre deosebire de alte cursuri SEO din București, Jedi SEO School este foarte ancorată în realitățile prezentului din domeniul Search Engine Optimization. Dacă vei absolvi acest curs, ai garanția că știi exact ce reprezintă SEO în 2019 și poți folosi aceste cunostinte în avantajul tău, fie că ești student la marketing, angajat în domeniu sau un antreprenor aflat la început de drum, care dorește să își crească business-ul.

Articolul La ce te va ajuta diploma de absolvire a unui curs SEO din Bucuresti? apare prima dată pe: exclusivNEWS.ro.