Iti doresti ca prichidelul tau sa fie sanatos si fericit? Inscrie-l la cursurile de gimnastica si sport!

Iti doresti ca prichidelul tau sa fie sanatos si fericit? Inscrie-l la cursurile de gimnastica si sport!

Gimnastica este un sport extrem de popular in Romania, aceasta se datoreza rezultatelor excelente pe care gimnastele romance le-au obtinut de alungul anilor. Toti am auzit cel putin odata in viata expresia ,”Zeita de la Montreal obtine prima nota de 10 din istorie la gimnastica” , care a fost urmat de inca 5 , in cadrul aceluiasi concurs. Legenda aceasta va dainui etern peste poporul roman si de aceea sportul numit gimnastica va avea o rezonanta pronuntata in vietile noastre.

Ana-Maria Baicu a facut parte din elita gimnasticii romanesti de la varsta de 4 ani pana la varsta de 15 ani, atunci cand o accidentare tragica i-a retezat visul de a participa al Jocurile Olimpice de vara din 2012 de la Londra. Accidentarea insa nu a putat sa o tina departe de sportul ei de suflet. Dupa aproape 10 ani de perfectionare isi doreste sa indrume si sa ajute copiii din societatea romaneasca sa duca o viata sanatoasa prin programul “Gimnastica pentru copilul meu”.

De asemenea este co-fondatoarea Stars Gym Studio, un nou centru de sport si gimnastica din Bucuresti. https://starsgymstudio.ro