Importurile din China pot deveni extrem de profitabile, cu produsele potrivite

Importurile din China pot deveni extrem de profitabile, cu produsele potrivite

Când se vorbește despre China, dar mai ales, despre celebrele produse „made in China”, oamenii sunt, de cele mai multe ori, reticenți. De frica unor produse de calitate îndoielnică, cei mai mulți ajung să desconsidere calitatea tuturor produselor fabricate în China. Această atitudine este cât se poate de greșită, fiind nici mai mult nici mai puțin decât o generalizare cât se poate de eronată.

Profitul, o siguranță adusă de importul din China

Oamenii de afaceri pot să ajungă la aibă un profit vizibil crescut, dacă reușesc să stabilească o cale de dialog cu fabricile sau meșteșugarii. Acest demers este totuși destul de intimidant, având în vedere distanța crescută, necunoașterea limbii, dar și posibilitatea de a primi surprize, care să nu corespundă cu imaginea produsului sau să aibă o calitate îndoielnică.

Pentru a se evita astfel de situații, dar și pentru creșterea ulterioară a profitului, există firme de intermediere, care pot să asigure un dialog eficient între antreprenorii români și fabricile, meșteșugarii din China. Reprezentanții BIZZ2CHINA, cu site-ul oficial bizz2china.ro sunt unii dintre cei mai de încredere astfel de intermediari, care și-au câștigat o reputație greu de detronat în acest domeniu.

Aceștia vor avea în vedere toate aspectele care includ calitatea mărfii, precum și importul acesteia în România. Negocierile se vor desfășura în mandarină, pentru eficientizarea întregului proces. Singura grijă pe care o va mai avea antreprenorul român va fi strict piața din România, pe care ulterior va trebui să își vândă produsele.

Produse „made in China” – sugestii de folos

Varietatea produselor aduse din China este una covârșitoare, trebuie doar să existe idei de business. Pentru necunoscători, dar și pentru cei curioși în ceea ce privește importul din China, există o gamă mai specială de produse, care prin natura lor sunt de cea mai bună calitate și au un preț relativ scăzut. Lista de mai jos vă va ajuta să găsiți idei în acest sens, pentru a găsi nișa spre care să vă orientați atenția.

  1. Eșarfele, încântarea doamnelor

În China se pot găsi eșarfe de cea mai bună calitate, la prețuri relativ mici. Cu puțin noroc, se pot găsi modele ieșite din comun, cu un aspect de-a dreptul unic. Doamnele adoră eșarfele și le poartă cu plăcere în aproape orice anotimp, așa că ar fi păcat să nu se mizeze și pe acest segment de piață. Vânzarea de eșarfe cu un look exotic poate să aducă profituri demne de luat în considerare.

  1. Mătasea, cadoul Chinei pentru lume

Pentru cei care nu știu, China este recunoscută pentru mătasea de cea mai bună calitate, cu un aspect care nu are cum să fie uitat prea curând. Indiferent de produsele alese, dacă sunt create din mătase veritabilă atunci se vor dovedi o alegere benefică pentru prosperitatea afacerii. În plus, costurile, cu tot cu transport, vor fi neglijabile, chiar și în comparație cu Europa.

  1. Produse cu specific local

Există mulți iubitori ai culturii chineze în România, înnebuniți după orice are specificul acestei țări. Bețișoarele pentru mâncat, bijuteriile, hainele specifice culturii acestei țări magnifice etc. – toate pot să dea startul unei adevărate afaceri de succes. Cu puțin ajutor din partea bizz2china.ro, succesul este asigurat fără niciun fel de problemă.

  1. Seturi pentru ceai

Iubitorii de ceai vor fi extrem de încântați de aceste produse, care parcă o să îi facă să simtă gustul specific zonei Chinei. Nimic nu se compară cu un porțelan de calitate, cu decorațiuni superbe. Transportul va fi singura problemă în acest sens, dar se rezolvă dacă sunt împachetate corespunzător. Pe termen lung, o astfel de afacere se poate dovedi extrem de benefică, pentru că niciodată asemenea seturi de ceai nu vor deveni demodate, ci dimpotrivă chiar în trend.

  1. Accesorii pentru telefon

Huse, căști, baterii portabile, toate acestea sunt adevărate chilipiruri în China. Trebuie avută mare grijă la calitatea lor, dar în general, reprezintă adevărate surse de venit care nu au cum să nu fie luate în considerare pentru antreprenorii care investesc în asta.

Acestea au fost câteva de idei de importuri din China, care pot să aducă un venit substanțial fiecărei afaceri. Cu puțin ajutor din partea Bizz2china, succesul este din start garantat, pentru că aceștia se vor ocupa de transport, taxe vamale, precum și de verificarea calității respectivelor produse. Practic, nu mai există niciun fel de piedică, cu ajutorul Bizz2china.

Sursa: http://www.exclusivnews.ro/