Idei inedite de cadouri corporate pentru orice tipologie de șef

Idei inedite de cadouri corporate pentru orice tipologie de șef

Cadourile pot exprima mai mult decât o fac cuvintele. În conținutul lor, darurile încorporează atât cuvinte, cât și emoții. Totodată, acestea sunt surse inepuizabile prin care fiecare dintre noi își poate arăta recunoștința și respectul față de cei care ne susțin și contribuie la dezvoltarea carierei noastre.

Relația cu șefii și partenerii de afaceri este, de cele mai multe ori, una delicată. Oricât de prietenos ar părea el, este obligatorie respectarea poziției pe care acesta o are, iar acest aspect restrânge destul de mult lista ideilor de cadouri corporate.

Am ales cu grijă pentru tine cele mai potrivite cadouri corporate, care pot fi dăruite unui șef de aniversarea sa, de onomastică sau cu orice altă ocazie și pentru că știm că uneori poate să fie o decizie greu de luat, venim în ajutorul tău cu câteva idei de cadouri corporate pe care ai putea să le poți oferi.

Când vine vorba de idei de cadouri corporate pentru bărbați, tehnologia este domeniul care iese în evidență, pentru că bărbații pur și simplu iubesc produsele din această categorie. De exemplu, ceasurile sau brățările smart sunt accesorii pe care orice bărbat le-ar aprecia.

Cadouri pentru birou

Din gama de cadouri pentru birou, poți oferi ceasuri de birou, seturi cu stilouri speciale sau diferite gadgeturi pentru birou. Dacă vrei să-ți surprinzi cu adevarat șeful, alege să-i faci cadou o tastatură cu proiecție laser! Acest tip de cadou corporate este un gadget inedit și folositor. O tastatură cu proiecție laser este o soluție practică și eficientă de introducere a datelor și, în același timp, este și un cadou cool și practic.

Ai un șef pasionat de golf căruia trebuie să-i faci un cadou? Acest sport elegant a început să câștige destul de mult teren și în Romania. O idee potrivită de cadouri corporate este un set de golf pentru birou. Atunci când este nervos și vrea să se destindă la birou, șeful se poate relaxa cu un antrenament de golf. Aceasta jucărie recreativă, confecționată din zinc, îl va elibera de stresul cotidian.

Cand ai un șef pasionat de sporturi extreme, nu ai cum să nu-i oferi cadouri corporate 100% originale! O cameră video sport 4K Wi-fi este alegerea ideală! Acest gadget va surprinde într-o calitate extraordinară activitățile sportive și este cadoul perfect pentru șeful care adoră activitățile în natură! Spre exemplu, cu ajutorul carcasei subacvatice se pot filma scufundările de până la 30 de metri adâncime.

Un excelent cadou corporate pentru ziua șefului ar fi o baterie externă sau un acumulator pentru telefon. Cu toate că în fiecare zi apar pe piață telefoane noi, cu funcții care mai de care mai uimitoare, consumarea rapidă a bateriei rămâne o problemă. Când nu ai la îndemână o priză, o baterie externă se poate dovedi salvatoare. Smartphone-ul și tableta fac parte din viața noastră la orice pas. De multe ori ni se întâmplă să rămânem fără baterie în mijlocul zilei. Aici simțim utilitatea bateriilor externe, care ne încarcă dispozitivele oriunde ne-am afla.

Atunci cand faci un cadou șefului, pornește de la idea că și el este un om normal care se bucură când primește mici atenții și că important, în principal, este mesajul: ne-am gândit la tine!

GadgetWorld.ro oferă cadouri corporate inedite și gadgeturi de înaltă calitate, care sunt menite să fortifice legătura dintre angajați și șefi.

Articolul Idei inedite de cadouri corporate pentru orice tipologie de sef apare prima dată pe: exclusivNEWS.ro.