Folosește serviciile de închirieri auto din Cluj pentru a merge cu copiii la meci!

Folosește serviciile de închirieri auto din Cluj pentru a merge cu copiii la meci!

Dacă ai urmărit partida de fotbal România – Norvegia, disputată pe Arena Națională în cadrul preliminariilor Euro 2020, cu siguranță ai remarcat atmosfera inedită din tribune. La acest meci, disputat teoretic “cu porțile închise”, singurii suporteri care au avut voie pe stadion au fost copiii cu vârste sub 14 ani.

Eforturile Federației Române de Fotbal și ale profesorilor de sport și antrenorilor de la grupele de juniori din toată țara nu au rămas fără ecou, iar peste 30.000 de copii i-au susținut pe viu pe tricolori. Din păcate, rezultatul final, 1-1, nu ne mai oferă foarte multe șanse de calificare la turneul final pe care îl va găzdui inclusiv țara noastră, însă nu acest lucru este important.

Concluzia serii de 15 octombrie este una singură: dacă vrem o atmosferă mai frumoasă pe arenele sportive din România, soluția este să populăm gradenele cu copii, nu cu huligani care proferează cuvinte jignitoare și aruncă cu diverse obiecte înspre teren.

Întrucât orașul de pe Someșul Mic urmează îndeaproape Bucureștiul la capitolul “meciuri cu miză”, îți recomandăm să apelezi la o companie de închirieri auto Cluj, precum FocusRent, și să mergi alături de cât mai mulți copii la partidele importante. Fie că ești profesor de sport, antrenor sau pur și simplu părinte, folosind serviciile de închirieri auto din Cluj, vei avea parte de o soluție modernă și sigură de transport până la arena.

Dacă vei folosi mașinile oferite de compania de închirieri auto Cluj Focus Rent în următoarea perioadă, vei putea ajunge la aceste meciuri:

  1. CFR Cluj – Rennes (7 noiembrie, grupele Europa League, stadionul CFR Cluj)

Cea mai apropiată ocazie de a asista la un meci cu o mare miză la Cluj este reprezentată de partida dintre CFR și francezii de la Rennes, din etapa a 4-a a fazei grupelor Europa League. După ce își vor măsura forțele în Franța, cele două echipe se vor duela și în Capitala Ardealului, pentru a afla care dintre formații păstrează șanse reale la calificarea în primăvara Europa League.

  1. România – Suedia (15 noiembrie, preliminariile Euro 2020, Arena Națională)

Din moment ce la partida cu Norvegia au asistat copii din toate colțurile țării, nimic nu te poate opri să folosești serviciile de închirieri auto din Cluj pentru a călători tocmai până la București. Dacă în meciul cu Norvegia ne-am “permis” un egal, partida cu Suedia va fi decisivă, iar orice alt rezultat în afara victoriei ne trimite în afara locurilor care se califică direct la Euro 2020.

  1. CFR Cluj – Celtic Glasgow (12 decembrie, grupele Europa League, stadionul CFR Cluj)

Nu în ultimul rând, poți contracta compania de închirieri auto din Cluj pentru a ajunge la ultimul meci al CFR-ului din grupele Europa League. Pe lângă faptul că va fi o întâlnire de totul sau nimic, care va hotarî dacă echipa noastră merge în primăvara competiției, va fi și al patrulea meci din acest an cu scoțienii. În precedentele trei partide, rezultatele au fost împărțite: 1-1 și 4-3 pentru CFR Cluj în preliminariile UEFA Champions League, respectiv 2-0 pentru Celtic, în meciul tur din grupele Europa League.

În concluzie, serviciile de închirieri auto din Cluj îți vor facilita transportul într-un microbuz, alături de un grup mai mare de copii, pentru a asista live la trei dintre cele mai importante partide din aceasta toamnă fotbalistică. Drum bun și hai… România și CFR Cluj!

Articolul Foloseste serviciile de inchirieri auto din Cluj pentru a merge cu copiii la meci! apare prima dată pe exclusivNEWS.ro.