lun. iun. 17th, 2024
Industria constructiilor are un rege care, de 175 de ani, pune nevoile clientului in centrul activitatilor sale. Este singura cale prin care o companie poate aduce pe piata exact ceea ce are nevoie societatea pentru a se dezvolta, stiind bine ca industria constructiilor este in inima sa. Este vorba de compania CASE Construction Equipment producatoare de masinarii folosite la scara mondiala in industria constructiilor.

Gama completa de produse CASE este formata din excavatoare, incarcatoare, buldoexcavatoare, buldozere pe senile, gredere, mini incarcatoare si incarcatoare compacte pe senile. Dintre acestea, se remarca buldoexcavatoarele CASE prin forta si economia aduse prin inovatii si respectarea promisiunilor facute catre clienti.

Gama de buldoexcavatoare CASE Construction King ofera o performanta puternica si o economie exceptionala. Motoarele compatibile cu Tier 4, sistemul automat de control al calatoriei, pozitionarea rapida a bratului si o gama larga de transmisii au ca rezultat un consum redus de combustibil si emisii, un confort sporit al operatorului, forta de rupere si capacitatea mare de ridicare. Sunt disponibile o gama larga de galeti si accesorii si veti reusi foarte usor sa le schimbati prin sistemul de cuplare hidraulica rapida integrat.

Expertii CASE au inteles perfect ca celor care folosesc echipamentele lor nu le place sa piarda timp si combustibil, asa cum nici lor nu le place. In consecinta, au redus semnificativ inaltimea de transport cu geometria cilindrului suprapus. Modelul 580ST are o inaltime mai mica de 3,5 m, in timp ce modelele 590ST si 695ST au mai putin de 3,7 m inaltime.

Buldoexcavatoarele CASE au fost concepute pentru a face munca cat mai usoara cu putinta. Bratele incarcatoare curbate frontale imbunatatesc incarcarea camionului, in timp ce auto-nivelarea mecanica ajuta operatorul. Functia Return-to-dig reduce semnificativ efortul operatorului in ceea ce priveste operatiile repetitive de incarcare, accelerand intregul ciclu. Vizibilitatea excelenta asupra incarcatorului frontal si caracteristica de autonivelare mecanica fac incarcarea si descarcarea paletelor cat mai simpla.

Cabina noilor modele de buldoexcavatoare este confortabila si ofera siguranta operatorului. Acesta are vizibilitate excelenta pentru toate operatiunile ce folosesc bratul pentru incarcare sau pentru excavare. Geamurile din spate si din fata se deschid complet pentru o ventilare excelenta a cabinei.

Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicele care ofera buldoexcavatoarelor CASE  ADN-ul unui rege din industria constructiilor la nivel mondial.

Sursa: http://www.exclusivnews.ro/