Distrugătorul de documente, “prietenul” care știe cel mai bine să țină un secret

Distrugătorul de documente, “prietenul” care știe cel mai bine să țină un secret

Dacă domeniul tău de activitate presupune lucrul cu numeroase acte, contracte sau orice alt tip de documente, cu siguranță știi cât de important este să păstrezi confidențialitatea lor. Problema este că, din rațiuni de securitate pentru firma ta, conținutul acestora nu trebuie dezvăluit nici după expirarea lor.

Astfel, ai nevoie de o modalitate rapidă, eficientă și sigură de a distruge contractele de care nu mai ai nevoie, pentru ca datele menționate în acestea să nu ajungă publice sau în mâinile concurenței. În acest sens, îți recomandăm să achiziționezi un distrugător de documente performant, care te va ajuta să elimini maculatura și să faci spațiu în birou.

Un furnizor profesionist, așa cum este OfficeClass, magazinul online de papetărie, birotică și obiecte de mobilier de birou nr. 1 din România, îți pune la dispoziție numeroase modele de distrugător documente. Acestea provin de la branduri recunoscute la nivel internațional, precum Dahle, Fellowes, Kobra, Ofitech, Pelikan și Rexel și, după cum vei vedea, au caracteristici uluitoare în ceea ce privește rapiditatea. Unele dintre ele pot distruge și câteva sute de coli pe secundă, tăindu-le în mii sau zeci de mii de bucăți, de diverse forme și mărimi, astfel încât să nu mai poată fi sub nicio formă recompuse.

Modelele de distrugător de documente din oferta companiei sus-numite taie hârtia în trei moduri distincte: fâșii (strip cut), confetti (cross cut) și în particule foarte mici (micro cut). Fiecare dintre aceste tipuri de tăiere este mai potrivit pentru anumite documente. În plus, distrugătoarele cu adevărat performante nu taie doar hârtie, ci pot elimina fără probleme CD-uri, DVD-uri sau alte obiecte similare.

Capacitatea de tăiere variază între 1-9 coli și 700-799 de coli, iar volumul coșului rezidual, între 5-15 litri și 100-145 de litri. De asemenea, nivelul de securitate oferit crește de la 1 la 6, în funcție de calitatea și performanțele produsului.

Pe lângă tipurile variate de distrugător de documente, la OfficeClass mai găsești și ulei și saci pentru reziduuri. De asemenea, poți beneficia de promoții și scăderi semnificative de prețuri la tocătoare de hârtie strip cut, cross cut și micro cut. Iată, în continuare, trei modele de distrugător de documente din care îl poți alege pe cel ideal pentru activitatea ta, în funcție de nevoi, preferințe și buget:

  1. Distrugător de documente Fellowes P-35C – preț 296,49 de lei

– negru, 5 coli, cross cut;

– capacitate maximă recomandată: 100 de coli/zi;

– lățimea fantei: 220 mm;

– volum coș: 12 litri;

– ciclu de lucru: 2 minute;

– dimensiuni: 300x327x205 mm;

  1. Distrugător de documente Kobra +1 SS7 – preț 1.162,02 lei (cu 47,23 de lei mai puțin decât prețul obișnuit)

– alb, 24-26 de coli, strip cut;

– dimensiuni: 390x300x590 mm;

– capacitate mare a coșului de reziduuri: 38,5 litri;

– funcții: automatic/start-stop/înainte-înapoi;

– protecție termică a motorului și sistem anti-jam în cazul supraîncărcării;

– ciclu de funcționare intensivă;

  1. Distrugător de documente Rexel Auto+ 300X – preț 5.075,21 de lei

– negru, 300 de coli, cross cut;

– nu trebuie să stai lângă distrugător (se alimentează automat cu hârtie);

– capsele sau agrafele de hârtie nu trebuie îndepărtate;

– volum coș: 40 de litri.

Articolul Distrugătorul de documente, “prietenul” care știe cel mai bine să țină un secret apare prima dată pe exclusivNEWS.ro.