lun. iun. 17th, 2024

Casa este o imagine in oglinda a personalitatii, iar mobilierul pe care il alegeti pentru spatiul de locuit ar trebui sa reprezinte cine sunteti ca persoana. In timp ce decorul poate juca un rol important in a va transforma locuinta intr-o casa cu personalitate, mobilierul va defineste spatiul. Din acest motiv, este logic sa incorporatii mobilier personalizat in planul vostru. O piesa personalizata care se potriveste perfect decorului vostru existent este extrem de benefica atunci cand proiectati camera visurilor voastre.

Mobilierul pentru showroom nu se poate compara cu maiestria unei piese personalizate. Majoritatea magazinelor de mobila ofera mobilier produs in serie si, desi aceste piese isi fac treaba, nu sunt realizate cu acelasi nivel de grija si atentie la detalii ca si o piesa personalizata. Mobilierul la comanda este realizat cu materiale de calitate superioara fata de o piesa de mobilier standard, ceea ce inseamna ca daca investiti in mobilier la comanda, veti primi o piesa care va rezista toata viata. De fapt, piesele de mobilier la comanda sunt adesea lasate ca mosteniri de familie, pentru ca isi vor pastra valoarea in anii urmatori.

Mobila la comanda Bucuresti va ajta cu sigurnata o multime de persoane sa valorifice spatiul din casa la potential maxim! Deoarece puteti fi implicat direct in procesul de proiectare, puteti crea o piesa care sa nu seamana cu orice gasiti expus intr-un showroom. Daca sunteti in cautarea unei piese vibrante pentru camera de zi sau a unei piese incantatoare, dar subtila pentru sufrageria voastra, puteti crea ceva cu adevarat unic atunci cand faceti cumparaturi personalizate.

Daca doriti sa inlocuiti o canapea veche uzata, dar va faceti griji ca nu veti putea gasi o piesa care sa se potriveasca cu restul mobilierului din camera  de zi, cumparaturile personalizate sunt cea mai usoara modalitate de a obtine o piesa care se integreaza perfect cu restul decorului. Cand creati o piesa personalizata, puteti alege dimensiunea, stilul, culoarea, materialul si textura acesteia. Asta inseamna ca nu trebuie sa faceti compromisuri la stil atunci cand faceti cumparaturi. In schimb, va puteti concentra pe confort.

In plus, deoarece puteti alege dimensiunea exacta a piesei de mobilier la comanda, puteti profita la maximum de spatiul din casa, in loc sa incercati sa fortati o piesa produsa in serie intr-un colt stramt.

Mobilierul personalizat este ideal pentru spatiile incomode in care mobilierul prefabricat nu poate sa incapa. Mobilierul la comanda se poate incadra in toate acele colturi ciudate. Deasupra unui calorifer, de exemplu, puteti adauga un cadru din lemn pentru a-l transforma brusc intr-un raft ornamentat. Sau un dulap deasupra patului poate oferi solutii de depozitare atunci cand va chinuiti sa gasiti spatiu pentru podea.

Puteti aseza chiar si o masa inalta in spatele unei canapele. Cand comandati mobilier unic, puteti gasi dintr-o data solutii pentru o multime de locuri dificile din casa voastra care par sa piarda spatiu. Deci persoanele care doresc sa beneficieze la maxim de spatiul din camera pot investi in  mobila bucatarie la comanda de caltiate pentru a obtine toate beneficiile de mai sus!