vin. iun. 21st, 2024

Cât de des mergeți la spălătorie cu mașina? Pentru unele persoane, este precum un ritual pe care îl fac săptămânal că o prioritate pentru că mașina lor să arate cât mai bine. Pentru alții, este ceva pe care îl fac doar atunci când observă că murdăria este deja prea multă și practic mașina are acum o altă culoare. Indiferent de situație, este important să știți de ce trebuie să vă spălați mașina în mod regulat.

Noroiul, murdăria, ploaia și chiar sarea presărată pe drumurile înghețate se pot atașa de suprafața mașinii dumneavoastră în timp ce conduceți. Deși s-ar putea să nu le observați la început, în timp, mineralele care se găsesc în ele pot cauza deteriorarea lacului și vopselei. Din acest motiv, este important să vă faceți timp pentru a vă spăla mașina în mod regulat. Acest lucru vă elimina acele impurități în câteva secunde. Chiar și ploaia poate dăuna mașinii, deoarece poate avea un impact negativ asupra vopselei dacă nu este spălată corespunzător în câteva zile.

Când vă duceți mașina pentru a fi spălată, săpunul și apa vor îndepărta impuritățile de pe caroserie pentru a preveni deteriorarea vopselei și chiar a diferitelor părți ale mașinii. În timp, acest lucru poate îmbunătăți starea mașinii dumneavoastră și longevitatea generală a acesteia.

Întreținerea autoturismului într-o stare cât mai bună din punct de vedere al curățeniei este un punct de interes pentru majoritatea proprietarilor. Dacă mai punem la socoteală și numărul de automobile care există în orașul nostru, atunci cu siguranță ideea deschiderii unei spălătorii auto vă suna din ce în ce mai tentant.

În ziua de astăzi, la modă este spălatul mașinii la acele spălătorii de tip self wash. Totuși, indiferent că veți apela astfel de spălătorii sau la o spălătorie clasică, este important ca acolo să existe echipamente de spălat sub presiune de înaltă calitate.

Acestea reprezintă echipamente de baza care nu trebuie să lipsească și care dacă sunt utilizate împreună cu soluții de degresare și curățare profesionale, cu siguranță mașina dumneavoastră va fi spălată la cele mai înalte standarde iar lacul și vopseaua vor beneficia de un plus de protecție. În ceea ce privește serviciile de self wash, pentru a pune la dispoziție un serviciu ușor de folosit pentru clienți, ideal ar fi că această stație să ofere și posibilitatea de spumare, ceruire și clătire cu apă demineralizată sau aplicare de poliș lichid. În acest fel, clienții nu vor mai trebui să schimbe stația atunci când trec la următorul pas, iar întreg procesul de spălare poate dura numai câteva minute.

Pentru aceia dintre dumneavoastră care își doresc echipamente de spălat sub presiune plus multe alte echipamente și soluții de curățare necesare într-o spălătorie auto, la numai un simplu click distanță accesând aspirotech.ro, puteți găsi soluția perfectă.

O spălare auto săptămânală sau chiar făcută de două ori pe săptămână, este o investiție mică având în vedere faptul că veți proteja mai bine mașină. Cu un minim de efort, s-ar putea să rămâneți surprinși de cât de grozav va arăta mașina la final.