Dave Stancy trece graniţele ţării cu nou său single. A filmat la Paris videoclipul piesei “Ale ale” – VIDEO

Dave Stancy trece graniţele ţării cu nou său single. A filmat la Paris videoclipul piesei “Ale ale” – VIDEO

Noul single a lui Dave Stancy s-a auzit pe străzile din Paris. Artistul a ales ca primul său videoclip filmat în afara României să fie realizat în capitala iubirii.

Micul şi Marele Paris au fost locaţiie preferate de Dave Stancy pentru a filma videoclipul noului său single intitulat “Ale, ale”, interpretat alături de Andreea Stancu.

Este primul videoclip filmat de Dave Stancy în afara graniţelor României.

Pentru că prima colaborare a fost de bun augur, Dave a ales să interpreteze şi acest single tot alături de Andreea Stancu.

“După prima colaborare muzicală la piesa “Alerg”, iată-ne din nou împreună! Piesa “Ale Ale” este o piesă de vară menită să te provoace la dans! Sunt tare bucuroasă de rezultat și le mulțumesc tuturor celor ce au contribuit la proiect!”, a declarat Andreea Stancu.

Piesa “Ale, ale” este una ritmată, fresh, de vară, care te îndeamnă la dans şi îţi creează o stare de bine, de optimism.

“<ale-ale!”> este o piesa care te face sa te miști, dar are si o poveste de dragoste. Merge si la un party, merge ascultata si in căști. Si, cu siguranță îți va ramane in minte,.si te face sa o fredonezi</ale-ale!”>“, a declarat Dave Stancy.

Voci: Dave Stancy, Andreea Stancu
Producător audio: Dragoș Baciru (Like You Records)
Versuri: Ovidiu Stancu (Dave Stancy), Marius Urs
Muzică: Dave Stancy
Recording : Iconic Studio by Eugene Summers, AK Studio Paris
Mix – Master/ artwork – Mihai Bente
Concept/scenariu: Marius Urs, Davine M.Vesco
Producători exec. videoclip – Marius Urs, Davine M.Vesco
Consultant prod. exec. – Iulia Soare
Regie: Magyc
Operatori cameră : Magyc, Gloriant Dunăre
Cast: Andreea Stancu, Victor Apetrei, Davine M.Vesco, Iulia Soare, Nicoleta Roman, Ana Maria Ardelianu, Anca Gabriela, Ianis Costin, Adi P, Eugene Summers

Articolul Dave Stancy trece graniţele ţării cu nou său single. A filmat la Paris videoclipul piesei “Ale ale” – VIDEO apare prima dată pe: exclusivNEWS.ro.