Dum. apr. 14th, 2024

Dacă ești în căutarea unei soluții eficiente și economice pentru a-ți asigura nevoile de tipărire și copiere, atunci ar trebui să iei în considerare serviciul de închirieri imprimante de la Copier Service, o firmă cu o tradiție de peste 20 de ani în domeniul echipamentelor de birou.

Ce presupune serviciul de închirieri imprimante?

Serviciul de închirieri imprimante este o alternativă la cumpărarea unei imprimante proprii, care implică o investiție inițială mare și costuri ulterioare de mentenanță și consumabile. Prin serviciul de închirieri imprimante, plătești o sumă lunară fixă pentru a beneficia de un echipament performant, care îți este livrat și instalat gratuit la sediul tău. Astfel, economisești bani, spațiu și timp, și te poți concentra pe activitatea ta principală.

Ce avantaje îți oferă Copier Service?

Copier Service este o firmă specializată în comercializarea și service-ul copiatoarelor și imprimantelor, care îți oferă următoarele beneficii dacă alegi să închiriezi o imprimantă de la ei:
• Ai acces la o gamă largă de modele de imprimante, de la branduri renumite, cum ar fi Konica Minolta, Brother, Kyocera sau copiatoare Xerox. Copier Service este partener Konica Minolta și îți pune la dispoziție imprimante și copiatoare performante, pentru care dispune permanent de un stoc generos de consumabile și piese de schimb. Poți alege imprimanta potrivită pentru nevoile tale, fie că vrei una color sau alb-negru, cu funcții simple sau avansate, cu viteze diferite de tipărire sau cu opțiuni de conectivitate wireless.
• Ai inclus în prețul lunar toate consumabilele necesare pentru imprimantă, cum ar fi cartușele de toner, unitățile de imagine, etc. Nu trebuie să te ocupi de aprovizionarea sau de gestionarea stocurilor, ci doar să anunți când ai nevoie și să primești livrarea rapid.
• Ai garanția unei funcționări optime a imprimantei, fără costuri suplimentare. Dacă se întâmplă să ai vreo problemă tehnică cu echipamentul, poți apela la serviciul de asistență al Copier Service, care îți va trimite un tehnician calificat în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, poți beneficia de schimbarea periodică a pieselor de uzură sau de upgrade-ul imprimantei dacă este cazul.
• Ai flexibilitatea de a modifica oricând contractul de închiriere, în funcție de evoluția afacerii tale. Poți renunța la serviciu oricând dorești, fără penalități sau obligații suplimentare. Poți schimba modelul imprimantei dacă ai nevoie de mai multe funcționalități sau dacă vrei să reduci costurile. Poți ajusta prețul lunar în funcție de numărul de pagini tipărite sau de consumabilele folosite.

Cum poți solicita serviciul de închirieri imprimante de la Copier Service?

Dacă ești interesat să închiriezi o imprimantă de la Copier Service, tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea dedicata din site https://www.copierservice.ro/inchirieri-copiatoare și să completezi formularul online cu datele tale de contact și cu preferințele tale privind abonamentul de închiriere ales. Un reprezentant al firmei te va contacta în cel mult 30 de minute (în timpul orelor de program) pentru a discuta detaliile și pentru a stabili livrarea și instalarea imprimantei.

Nu mai aștepta și profită acum de serviciul de închirieri imprimante de la Copier Service, o soluție inteligentă și avantajoasă pentru afacerea ta!