Cum să îți menții interiorul mașinii tale ca nou?

Cum să îți menții interiorul mașinii tale ca nou?

Dintre toate piesele și secțiunile individuale care cuprind mașina dvs., interiorul este de departe cel mai greu de obținut și de menținut curat. Interiorul mașinii dvs. este plin de mici unghiuri care acumulează murdărie și praf care pot lăsa interiorul mașinii dvs. arătând mohorât și grosolan.

Ca să nu mai vorbim de cât de dificil poate fi scoaterea petelor din tapițerie, covoare și scaune. Pentru a combate această încurcătură, vă recomandăm un serviciu de curățare tapițerie auto de înaltă calitate pentru a vă păstra interiorul mașini că nou.

Recomandarea noastră  este optarea pentru servicii profesionale, cei mai buni sunt cei de la HouseYard.

HouseYard vă oferă servicii profesionale de curățare tapițerie și interior auto în timp ce sunteți la serviciu, la cumpărături, în mall, la film, stați acasă sau faceți orice altceva și nu aveți nevoie de automobil aproximativ 3 ore.

Detailing auto complet: curățare tapițerie, plafon, fețe de uși, podea și bord

Operațiunile incluse:

·         Aspirarea prafului, scamelor, firimituri, noroi;

·         Aplicarea de detergenți speciali fără spumă și scoaterea lor din tapițerie cu ajutor aspiratorului cu injecție extracție special conceput pentru această operațiune;

·         Îndepărtarea tuturor petelor de pe bord, curățarea cu substanțe destinate suprafețelor din plastic, bord, stâlpi, mochetă, geamuri interioare, elemente din crom, nichelate etc.

·         Aspirarea și curățarea preșurilor și a pedalelor;

·         Pentru autovehiculele cu tapițerie din piele se folosesc substanțe special create cu rolul de a scoate petele, și pentru a redă hidratarea și luciul original.

Deplasarea este  gratuită în București și Ilfov

Echipa HouseYard va oferă servicii profesionale de curățare tapițerie auto și curătare și spălare mochetă cât și a elementelor tapițate din spațiile de birouri, cazinouri, cluburi săli de evenimente și restaurante. Pentru toate serviciile, folosim doar utilaje profesionale, independente energetic, care nu necesită conectarea la rețeaua electrică a biroului sau mașinii Dvs.

Programează-te acum– https://www.houseyard.ro/ – 0726.099.859.

Articolul Cum să îți menții interiorul mașinii tale ca nou? apare prima dată pe exclusivNEWS.ro.