sâm. mai 18th, 2024
Conditii de lux pentru casa mult visata

Zona se Nord a orasului si-a castigat multa popularitate in ultimii ani in ceea ce priveste ofertele imobiliare. Toata lumea stie ca atat in partea de Nord a Bucurestiului cat si la periferia acestei zone se pot regasi proprietati impresionante si cartiere rezidentiale de lux. Daca esti hotarat sa iti cumperi o noua locuinta in aceasta parte a orasului, urmatoarele randuri ale acestui articol iti pot fi de ajutor.

De ce sa nu alegi ceva mai accesibil?

Indiferent daca esti un tanar care nu are inca o familie intemeiata, sau ai deja o familie, sa alegi sa iti cumperi o casa este un pas important care implica un efort financiar foarte mare. Este bine, ca indiferent de varsta, sa alegi o locuinta in care sa nu trebuiasca sa investesti si mai mult dupa ce o cumperi sau la scurt timp dupa ce o cumperi.

Te poti bucura de un chilipir, dar cand incep renovarile, daca vrei sa te asiguri ca tot ce folosesti in acest sens este de cea mai buna calitate, costurile o sa dubleze, poate, pretul initial al locuintei.

Un apartament nou, cu spatii mici, intr-o zona industriala si care nu este construit din cele mai bune materiale, astfel incat sa iti ofere izolare termica si fonica corespunzatoare, va necesita costuri mai mari privind mentenanta acestuia din cauza frecventei cu care va trebui sa o asiguri.

Pe langa toate acestea, nici valoarea apartamentului nu prea creste in timp, avand in vedere ca oamenii in ziua de astazi fac documentari serioase inainte sa isi cheltuiasca banii.

Investitie profitabila pentru tine

Daca ai senzatia ca faci economie cumparand o locuinta mai putin spatioasa si construita cu materiale de o calitatea indoilenica, cand iti  vei da seama ca ai nevoie de mai mult confort, lumina si spatiu, nici macar vanzarea acesteia nu te va ajuta prea mult.

Daca tot investesti niste bani, sau faci un credit bancar, ia in calcul si faptul ca nu vei fi doar tu o viata intreaga si ca un apartament de lux sau o casa de lux, chiar daca poate insemna o investitie mai mare intial, in timp, reducand cheltuielile de mentenanata, pretul se amortizeaza. 

Ce ofera zona de Nord a orasului?

In primul rand zona atrage cei mai multi oameni. Chiar daca nu iti permiti sa locuiesti in zona aceasta, cu siguranta te plimbi de cate ori ai ocazia in aceasta zona. Spatiile de recreere, zonele impadurite si luciul lacului iti aduc o stare de relaxare.

Pe langa toate acestea sunt si casele. Zona de Nord s-a dezvoltat foarte mult, asa cum a fost mentionat si mai devreme, si cand vezi constructiile noi, pline de bun gust care se ridica in zona, parca esti tentat sa te trezesti in fiecare dimineata aici.

Complexele rezidentiale

Un complex de case Tunari, de exemplu, poate impresiona inainte a vizita interioarele apartamentelor. Atat casele cat si blocurile sunt construite din materiale calitative care asigura o izolare termica eficienta atat pe interior cat si pe exterior. Se pune mare accent si pe finisajele exterioare care parca te invita sa vezi mai mult. Daca ai oportunitatea sa vezi interioarele apartamentelor sau ale caselor, cu siguranta vei fi impresionat.

Camerele spatioase si foarte bine compartimentate la care adaugi balcoanele mari (sau terasele) care te lasa sa te bucuri de privelistea relaxanta din jurul acestor cartiere te fac deja sa te imaginezi in fiecare zi locuind acolo.