The Business Lounge ejobs

Cifra de afaceri a eJobs a crescut cu 20% anul trecut și a ajuns la 9.600.000 de euro

Cifra de afaceri a eJobs a crescut cu 20% anul trecut și a ajuns la 9.600.000 de euro

Marja de profit a platformei de recrutare online a fost la 50% în 2018, iar cifra de afaceri a crescut cu 20% față de anul precedent și a ajuns la 9.600.000 de euro.

Bogdan Badea, CEO eJobs, a declarat: “Ţinta pentru acest an este o creştere de 30% a cifrei de afaceri, care nu vine doar din principala linie de business, care rămâne postarea de anunţuri, ci va fi generată de celelalte linii de business pe care le-am lansat anul trecut”.

Unul dintre liniile de business pe care le țintește eJobs pentru anul 2019 este deschiderea unei academii IT, cu sprijinul unei firme poloneze, cu scopul declarat de a școlariza 1500 – 2000 de dezvoltatori de software în fiecare an.

„Una dintre direcţiile pentru anul acesta este să ne deschidem o academie de IT şi să organizăm cursuri de programare. Profesori vor fi oameni care în acest moment sunt programatori seniori. Valoarea noastră adăugată în acest proiect ar fi faptul că putem să vorbim cu companiile astfel încât să plasăm candidaţii direct pe anumite poziţii după ce termină cursurile, deci încercăm să unim cererea cu oferta şi vrem să creştem oferta, pentru a nu mai exista un deficit atât de mare de forţă de muncă“, a concluzionat Bogdan Badea.