vin. iun. 21st, 2024

Cel mai frumos stratificat parchet de lux

nov. 25, 2022

O pardoseală de lux nu reprezintă un moft, ci reprezintă o investiție în calitate și durabilitate. Sigur, este și un element de răsfăț pentru fiecare pas al tău prin casă, mai ales în iernile reci, când căldura lemnului este o dezmierdare pentru fiecare simț. Totuși, cu atât de multe opțiuni pe piață la momentul actual, poate te-ai întrebat ce să alegi. Astăzi, suntem aici să îți recomandăm cel mai frumos parchet de lux, o piesă de mobilier ce nu poate lipsi din căminul tău.

Parchetul Curb – pulsul pădurii, o operă de artă

Printre pardoselile pe care le recomandăm pentru caracteristicile tehnice, dar și de estetică, noi includem, chiar punem în top modelul  de parchet stratificat de lux, Curb care aduce în casă mirosul natural al lemnului, stabilitatea modelelor de parchet stratificat și personalitatea unui pardoseli unice. În plus, parchetul stratificat de lux poate fi montat peste sisteme de încălzire în pardoseală, un plus pentru confortul vostru termic.

 Spre deosebire de o pardoseală cu o tăietură dreaptă, parchetul stratificat Curb este o operă de artă ce poartă măiestria naturii în creație. Fibra lemnului nu e în linie dreaptă, nimic din natură nu e și totuși e în armonie și stă drept prin personalitate și autenticitate. La fel și parchetul curb.

Poate când te uiți la tăietura care iese din tipar, curbă, gândul te trimite la valurile mării sau la fluiditatea naturii. Pentru noi, tăietura curbă reprezintă pulsul naturii. Viu, crescendo… Nu te poartă doar cu gândul, ci mirosul inegalabil al lemnului îți dezmorțește simțurile, te trimite în natură, când de fapt ești în confortul propriei locuințe, unde mângâierea delicată a stejarului scrie povești în fiecare moment petrecut în căldura căminului tău.

Pachetul Curb e cel care te primește cald, acasă. Până atunci îl găsești în magazinul AlmaParchet.ro .

Parchet stratificat de lux, o investiție pentru tine, dar și pentru viitoarele generații

Nu doar aspectul deosebit încadrează parchetul Curb în categoria parchetului stratificat de lux, ci și detaliile tehnice. Primul strat, cel de uzură, este alcătuit din 4 milimetri de lemn din esență nobilă, stejarul fiind lemnul care te va însoți în următorii ani. Următoarele straturi, cele de uzură, au în componența lor mesteacăn, un lemn cald de foioase, care asigură stabilitatea dimensională și transferul optim al căldurii peste sistemul de încălzire în pardoseală.

Grosimea de 16 mm a parchetului stratificat de lux este un alt indicator al calității și al durabilității. Stejarul este al nostru, un lemn autohton care se adaptează foarte bine în casele românilor, iar stratul de uzură de 4 mm permite recondiționarea de 3-4 ori a pardoselii pe parcursul anilor. De fiecare dată, poți alege un nou finisaj fără a schimba tot parchetul din casă. Poți spune adio papucilor de casă, dar și renovărilor costisitoare.

Parchetul Curb este un parchet stratificat de lux care îți va oferi tot confortul pe care îl meriți de-a lungul anilor. Lasă-te răsfățat de atingerea stejarului și purtat în călătorii de tăietura deosebită zilnic, în timp ce casa ta arată spectaculos cu o pardoseală premium!