Ce e Polonia Multi? Află cum să pariezi și să faci profit

Loto Online vs Pariuri Sportive Online

Acum toți pasionații de pariuri au posibilitatea de a paria și pe loterii nu numai pe sporturi. Se pot cumpără bilete foarte ușor de pe diverse site-uri și pe o multitudine de loterii internaționale.

Jucătorii pot paria mergând la agenții stradale, dar și online deoarece sunt foarte multe case de pariuri care merită încercate pentru că au cote foarte bune și șanse la fel de bune de câștig. Dacă vrei să afli unde poți juca Polonia Multi și multe alte loterii online de top, aruncă un ochi pe SlotsCalendar.

Ce este Loto Multi Polonia 20/80?

Loto Polonia Multi 20/80 este una dintre cele mai populare loterii din România în prezent, această fiind cunoscută și sub numele de Loto Polonia Multi 1, Loto Polonia Multi 2 sau Loto Polonia Multi Multi, și este o loterie de tipul Keno 20/80.

Cum se joacă loteria Polonia Multi din România? 

Pariurile pe Loto Polonia 20/80 se pot face foarte simplu dacă știi cum să alegi un cazinou online licențiat sau o casă de pariuri online. 

Dacă se joacă un sistem simplu ca de exemplu 1/1 sau 2/2 trebuie ghicite toate numerele de pe bilet, dar dacă se joacă un sistem 3/6 atunci trebuie ghicite 3 numere din 6 pentru a câștiga. 

De preferat este să alegeți sisteme pentru că au șanse mai mari de câștig, dar contează mult și unde plasați pariurile. Dacă accesați promoții MaxBet veți avea următoarele cote, de exemplu:

 • 1 număr – 3.77
 • 2 numere – 15.00
 • 3 numere – 65.00
 • 4 numere – 300
 • 5 numere – 1500
 • 6 numere – 7000
 • 7 numere – 30000
 • 8 numere – 140000

Când au loc extragerile și rezultatele?

La această loterie există două extrageri în fiecare zi și anume Polonia Multi 1 și Polonia Multi 2, prima având loc la ora 15:00, iar a doua la ora 22:40.

Se extrag 20 de numere, iar jucătorii pot alege până la 16 numere. Sunt mai multe moduri în care jucătorii pot paria, și anume, folosind variante simple, sisteme cu remize și altele, totul depinde de cazinoul sau agenția la care se plasează pariurile.

Case de pariuri online la care poți paria pe loteria poloneză

Pentru a juca responsabil trebuie să vă alegeți casele de pariuri sau cazinourile online după anumite criterii, cum ar fi doar cele licențiate și care au oferte bune la cotele pentru loto.

În România există atât agenții fizice, cât și online unde puteți plasa pariuri pe loto Polonia și, de asemenea, puteți află rezultatele live ale extragerilor. Majoritatea vă oferă aplicații pentru smartphone de unde aveți multe opțiuni pentru plasarea de pariuri:

 • Casă Pariurilor
 • Fortuna
 • Superbet
 • Netbet

Strategii profitabile Loto Polonia

Dacă doriți să vă măriți șansele de câștig la Loto Polonia atunci trebuie să folosiți cel puțin o strategie prin care va alegeți numerele. Cele mai des folosite strategii pentru loterii sunt Martingale și Fibonacci. 

Strategia Martingale se bazează pe dublarea mizei la fiecare pariu pierdut și poate aduce un profit atunci când se câștigă minim un pariu. Astfel trebuie să alegeți cote cât mai mari pentru ca atunci când dublați pariul, câștigul să fie cât mai mare.

Strategia Fibonacci se bazează pe numerele Fibonacci 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 etc, iar metoda de pariere este simplă și anume după fiecare pariu pierdut se crește miza cu următorul număr din șirul Fibonacci, iar cotele alese trebuie să fie cât mai mari.

Loto Polonia Concluzie

Acestea sunt lucrurile cele mai importante pe care orice jucător de loterie trebuie să le cunoască înainte de a juca la Loto Polonia. Va urăm mult noroc!