Ce buchete de flori să îi oferi partenerei de viață cu ocazia aniversării relației voastre?

Florile exprimă cel mai bine sentimentele pe care le poți avea pentru o femeie, așa că nu ezita să le oferi de fiecare dată când simți nevoia, mai ales atunci când urmează să sărbătorești aniversarea relației voastre.

Momentele speciale nu trebuie trecute cu vederea. Așadar, dacă urmează ziua în care mai împliniți un an de relație, nu uita să îi arăți partenerei tale de viață cât de mult o iubești și o apreciezi. Dacă nu știi ce buchete de flori să îi dăruiești, iată câteva sortimente pe care ar trebui să le iei în calcul:

  1. Crizanteme

Cuvantul crizantemă provine de la grecescul “chrysos” care înseamnă “aur” și “athos” care semnifică “floare”. Așadar, crizantema simbolizează o “floare de aur”, fiind perfectă pentru a fi dăruită la aniversarea relației. Dacă îi vei oferi iubitei tale buchete de flori compuse din crizanteme, îi vei transmite gânduri referitoare la o viață senină, lungă și fericită. Îți garantăm că aceste flori delicate vor cuceri inima oricărei femei!

  1. Orhidee

Fiind asociate cu frumusețea, orhideele au fost oferite încă din cele mai vechi timpuri celor mai frumoase femei. Orhideele simbolizează perfecțiunea umană, o calitate la care visează toate femeile. Prin urmare, dacă o consideri femeia perfectă pentru tine, dăruiește-i buchete de flori formate din orhidee și cu siguranță o vei face să radieze de fericire. Pe florandes.ro le vei găsi la cele mai bune prețuri!

  1. Trandafiri

Una dintre cele mai frecvente alegeri atunci când vorbim despre buchete de flori sunt trandafirii, deoarece aceștia exprimă sentimente intense de iubire. Alege trandafiri roșii dacă vrei să îi spui că o iubești, iar dacă vrei să ii demonstrezi că îi ești loial, optează pentru trandafiri albi.

  1. Hortensii

Atunci când cauți buchete de flori pe care să i le dăruiești iubitei tale cu ocazia aniversării relației voastre, ia în calcul și hortensiile. Aceste flori semnifică romantism și îi vei demonstra că îți dorești să te căsătorești cu ea. Partenera ta va fi în culmea fericirii, atunci când va vedea ce surpriză i-ai pregatit!

  1. Gerbere

Le găsești într-o singură culoare, într-un mix de culori sau combinate cu alte flori și le poți oferi atunci când vrei să îi arăți iubitei tale că o iubești cu adevărat. Gerbera a fost descoperită în anul 1884 în Africa de Sud de către Robert Jameson, cel după care și-a primit și numele științific, Gerbera jamsonii. Alege buchete de flori care conțin gerbere galbene pentru a-i transmite partenerei tale de viață buna dispoziție sau optează pentru gerbere albe atunci când vrei să îi arăți că o admiri.

Unde găsești cele mai frumoase buchete de flori?

Atunci când vrei sa îi faci o surpriză femeii pe care o iubești, comandă buchete de flori de pe florandes.ro. Această florărie online are o experiență de peste 10 ani în domeniu și îți pune la dispoziție o colecție variată cu sortimente de flori, atât buchete, cât și aranjamente florale. Intră pe www.florandes.ro dacă vrei să achiziționezi cele mai frumoase flori la cele mai avantajoase prețuri!

Articolul Ce buchete de flori sa ii oferi partenerei de viata cu ocazia aniversarii relatiei voastre? apare prima dată pe exclusivNEWS.ro.