vin. mai 17th, 2024
Ai un drum în capitală și ai nevoie de cazare pe termen scurt în apropierea unui centru comercial sau de afaceri ? Ai venit să-ți vizitezi prietenii și îți dorești să te cazezi într-un apartament spațios, frumos amenajat, care să-ți ofere intimitate și confort ? East Comfort este aici pentru a-ți oferi cazarea de care ai nevoie în București.

De ce să alegi cazarea în regim hotelier

Dacă studiezi un pic ofertele de cazare în București, îți vei da seama de ce cazarea în regim hotelier este cea mai bună alegere. Alegând un apartament cu una, două sau trei camere, beneficiezi de mai mult spațiu decât la hotel, ai la dispoziție aparatura electrocasnică de care ai nevoie, beneficiezi de servicii de curățenie și dispui de intimitatea pe care nu ai avea-o în cadrul unui hotel intens circulat de sute, poate mii de oaspeți.

În ce zone sunt amplasate apartamentele ?

Pentru că East Comfort dorește să le oferim oaspeților noștri cele mai bune condiții, apartamentele selectate sunt recent renovate și amplasate în zone cât mai convenabile: Piața Unirii, Piața Kogălniceanu, Mall Vitan, Camera de Comerț și Industrie, Piața Victoriei, Sala Palatului.

Care sunt prețurile practicate

Prețurile scad pe măsură ce crește durata de ședere: astfel, pentru o garsonieră amplasată ultracentral puteți plăti pe noapte 31 € (pentru 1-2 nopți), 29 € (pentru 4-7 nopți), 27 € (pentru 8-19 nopți), 26 € (pentru 20-30 nopți). Oferta este de peste 50 de apartamente și garsoniere în regim hotelier în centrul Bucureștiului.

Confortul tău este business-ul East Comfort: mereu la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ajuta și pentru a vă asigura că șederea în București va fi o experiență plăcută. Nu ezitați să contactați pentru rezervări sau orice alte întrebări. Totodată, puteți scrie un e-mail aici sau puteți apela la numerele de telefon (+4)0728.07.00.07 sau (+4)031.81.45.785.