Bonusurile – unul din marile avantaje ale comertului online

Bonusurile – unul din marile avantaje ale comertului online

Asa cum am constatat de-a lungul timpului, progresul in orice domeniu vine la pachet atat cu avantaje, cat si cu dezavantaje. Folosim masini personale sau mijloace de transport in comun pentru a merge aproape oriunde ?

Ajungem repede, fara sa transpiram sau sa ne umplem de praf, insa am uitat sa mergem pe jos, iar bolile batranetii apar din ce in ce mai devreme. Dispar chiar si din mediul rural sobele, lasand locul centralelor pe gaz sau electrice? Plusam la capitolul confort, avem apa calda in 5 secunde dar ne trezim cu nasul uscat iar reparatiile sunt mult mai frecvente si costisitoare. Cumparam din ce in ce mai mult online? Nu e rau, insa uneori produsele nu corespund realitatii iar hainele nu ai cum sa le probezi, returnarea generand costuri suplimentare, asa ca ar fi bine sa alegi, ori de cate ori este posibil, site-uri cu reputatie, cele mai cunoscute ruland aproape in permanenta programe de fidelizare sau oferind diverse bonusuri la prima achizitie.

Un exemplu relevant in acest sens este cel mai nou site international de pe piata vanzarilor de bilete de avion, kiwi.com, accesibil in 66 de limbi si cu peste 200.000 de prieteni pe Facebook. Imediat ce ai achizitionat primul bilet de avion prin intermediul acestui site, actiune ce dureaza in jur de 3-4 minute, vei fi rugat sa transmiti anumite date pentru a va efectua checkin-ul in mod gratuit si vei primi un mesaj pe telefon continand un cod promotional ce iti va asigura o reducere de 10 euro la urmatoarea comanda in cazul in care o vei face utilizand aplicatia mobila.

Chiar daca doar o mica parte dintre cazinourile online licentiate in tara noastra ofera bonus fara depunere in acest moment, popularitatea acestui gen de oferta este extrem de mare.  E si normal sa fie asa, deoarece, in afara de ceva timp si verificarea unui cont creat, nu ti se va cere sa depui nimic pentru a primi bonusuri, acestea constand fie in rotiri gratuite, fie in bani ce pot fi rulati la pariuri sportive, sloturi video, ruleta, blacjack sau chiar bingo. Mai exact, cei care doresc sa isi deschida cont la un cazino online si sa joace fara sa depuna, pot alege una din urmatoarele variante: 50 RON de la Maxbet sau 200 RON de la Admiral. In ambele cazuri banii nu pot fi retrasi decat dupa indeplinirea conditiilor de rulaj.

Un alt foarte bun exemplu de bonusuri, oferite in exclusivitate online, sunt cele acordate clientilor noi de compania internationala de telecomunicatii Telekom:

Televizor LED Vortex HD de 48 cm sau tabletă Lenovo TAB 3 de 7” – pentru cei care comanda un pachet de 4(patru) servicii sau FMC (telefonie fixa si/sau internet fix si/sau televiziune +  telefonie mobila) cu valoarea lunara a abonamentului >16 Euro(TVA inclus) si pentru clientii existenti cu contract expirat sau care se afla in ultimile 6(sase) luni de contract si care comanda cel putin un serviciu de telefonie fixa, internet, televiziune si/sau telefonie molbila pentru a forma un pachet de 4(patru) servicii sau FMC (telefonie fixa si/sau internet fix si/sau televiziune +  telefonie mobila) cu valoarea lunara a abonamentului >16 Euro(TVA inclus).

Tabletă Lenovo TAB 3 de 7” la pachete de 3(trei) servicii sau pentru clientii existenti care comanda cel putin un serviciu de telefonie fixa, internet fix si/sau televiziune pentru a forma un pachet de 3(trei) servicii cu contract expirat sau care se afla in ultimele 6(sase) luni de contract.

Smartwatch Myria MY9503 daca soliciti un pachet de 2(doua) servicii sau pentru clientii existenti care comanda cel putin un serviciu de telefonie fixa, internet fix si/sau televiziune pentru a forma un pachet de 2(doua) servicii.

Cu astfel de oferte in mediul online, nu este de mirare ca romanii au facut cumparaturi online de aproape 3 miliarde de euro in cursul anului 2017, cu 40% mai mult decat in 2016, iar anul acesta cifrele se anunta a fi din nou spectaculoase.

Sursa: http://www.exclusivnews.ro/