lun. oct. 7th, 2024

Conceptul de sustenabilitate incepe sa devina din  ce in ce mai prezent si in sectorul serviciilor alimentare. Datorita echipamentelor care pot fi utilizate in procesul de preparare a hranei se obtin avantaje extrem de importante atat pentru mediul inconjurator cat si pentru persoanele care sunt implicate in procesul de preparare a hranei. Avantajele oferite de catre utilizarea echipamentelor inteligente fac ca acestea sa fie utilizate in din ce in ce mai multe bucatarii.

Produsele Electrolux Professional sunt realizate pe baza tehnologiilor inovatoare

Avand o vasta experienta in realizarea echipamentelor utilizate in procesul de gatire, Electrolux Professional s-a adaptat foarte repede noilor tendinte din domeniul echipamentelor inteligente utilizate in procesul de gatire. Datorita usurintei cu care s-a adapatat noilor tendinte compania a reusit sa lanseze echipamente pentru gatitul inteligent. Acestea ofera o serie de avantaje, consumul redus de energie electrica, gaze naturale sau gatitul sanatos fiind doar cateva dintre cele mai importante avantaje oferite de catre echipamentele inteligente realizate de catre Electrolux Professional. Cateva dintre echipamentele Electrolux Professional care au revolutionat procesul de gatire sunt urmatoarele:

  • Gratar electric HP. Scaderea consumului de energie cu 30%, reducerea timpului de gatire si gatirea uniforma a preparatelor culinare sunt cele mai importante avantaje oferite de catre acest model de gratar electric.
  • Frytop-ul NitroChrome 3. Reducerea consumului de energie cu 10%, scaderea efortului care trebuie depus pentru curatare si reducerea timpului de gatire cu 30% sunt principalele avantaje oferite de catre acest echipament.
  • Sistem de gatit cu inductie. Reducerea consumului de energie cu 60% este principalul avantaj oferit de catre utilizarea sistemului de gatit cu inductie.
  • Friteuze. Integrarea unui sistem avansat de filtrare contribuie la reducerea consumului de ulei la jumatate. Este un aspect foarte important avand in vedere ca a crescut considerabil pretul la ulei dar si ca gatitul cu mai putin ulei contribuie la obtinerea unor preparate culinare mult mai sanatoase.
  • Arzator pe gaz dotat cu senzori de recunoastere a oalei. Datorita utilizarii unui astfel de model de arzator pe gaz se realizeaza o reducere considerabila a consumului de gaze naturale. De asemenea, scade si perioada de timp alocata procesului de gatire a preparatelor culinare.
  • Tigaia cu presiune thermaline. Nu in ultimul rand, tigaia cu presiune thermaline este un alt echipament revolutionar care a transformat gatitul intr-o operatiune care se poate realiza intr-o perioada foarte scurta de timp si intr-un mod foarte sanatos. Reducerea timpului de gatire cu pana la 60% este principalul avantaj oferit de catre utilizarea acestui echipament de gatit inteligent. Gratie acestui avantaj preparatele culinare isi pastreaza mult mai bine vitaminele si nutrientii ceea ce inseamna ca prin intermediul acestui echipament de gatit inteligent se obtin preparate culinare sanatoase. Este un detaliu foarte important avand in vedere ca suntem nevoiti sa mancam din ce in ce mai multe produse alimentare care nu sunt foarte prietenoase atunci cand vine vorba despre procesul de gatire.

Gatitul inteligent a devenit un trend care este imbratisat de catre un numar din ce in ce mai mare de persoane, in special de catre persoanele care lucreaza in sectorul serviciilor alimentare. Pentru ca echipamentele utilizate in procesul de gatire sa ofere avantajele mult dorite este necesar ca acestea sa fie realizate pe baza unor tehnologii inovatoare. Echipamentele Electrolux Professional sunt realizate in acest mod motiv pentru care sunt foarte apreciate atunci cand vine vorba despre tipuri de echipamente inteligente pentru gatit.