sâm. apr. 13th, 2024
Cine este Andrei-Traian Ștefan? Un tânăr de 26 de ani, cu multă putere de muncă și pasiune pentru meseria lui. Cu o experiență de 7 ani în sistemul de urgență prespitalicească, începând ca voluntar și ulterior rămânând ca asistent la serviciul de ambulanță, și-a construit pas cu pas baza medicinei de urgență, la care s-au adăugat ulterior dedicarea, empatia, dorința continuă de a ajuta.

Planurile sale nu s-au limitat la atât, continuă să instruiască alți viitori urgentisti, dar și laici dornici să cunoască și să ajute în caz de nevoie, cărora reușește să le insufle simțul datoriei și entuziasmul pe care el însuși le emană.

Să împărtășești din cunoștințele tale înseamnă să nu lași loc de egoism, iar capacitatea de a transmite informația, de a se face înțeles, de a capta atenția și interesul cursanților ține de abilitățile sale didactice, simțul umorului și nu în ultimul rând de experiența din teren, pe care o aduce de fiecare data în discuție în sala de curs, ca lector al Asociației Succes în Educație și Sport.

Un om sufletist, inspirat, neobosit, s-a implicat și în alte voluntariate de-a lungul vieții, agonisind pe seama lor experiență, câștigând legături trainice cu oameni la fel de implicați în bunul mers al societatii și ajutându-l să vadă imaginea de ansamblu, să se deschidă și sa inițieze proiecte, să caute soluții pentru neajunsuri.

Că tot vorbeam de inițiere de proiecte, Asociația Civila de Prim Ajutor și Intervenție la Dezastru A.C.P.I.D este unul dintre primele sale proiecte, un ONG cu scopul de a instrui în ceea ce privește primul ajutor și management în caz de dezastru natural, în cadrul căruia a ocupat funcția de Președinte, fiind unul dintre membrii fondatori.

Are calitate de lider de tineret și formator, și-a dezvoltat abilitățile de management logistic și medical în situații de dezastru natural sau accidente care implică victime multiple, participând la numeroase tabere de instruire în acest scop, iar în prezent lucrează în sistemul de medicină de urgență.

Despre cursurile sustinute de Andrei Traian Stefan în calitate de lector puteti afla mai multe informatii aici: https://asociatiasucces.ro/