Alegerea cadoului pentru cel mai apropiat coleg de școală sau de birou – o adevărată provocare

Alegerea cadoului pentru cel mai apropiat coleg de școală sau de birou – o adevărată provocare

Atunci când oamenii lucrează într-un birou sau când își petrec câteva ore pe zi într-o sală de cursuri alături de alți colegi, automat se leagă prietenii care depășesc barierele strict instituționale. Acest lucru se întamplă pentru că oamenii care rezonează din punct de vedere emoțional, intelectual și sentimental, mai devreme sau mai târziu se apropie unii de alții.

De aceea, atunci când se apropie ziua de naștere a colegului sau colegei cu care s-a format o relație de prietenie sau înainte de Crăciun, oamenii se gândesc să ofere acestora un simbol al prieteniei și colegialității. Însă unele cadouri nu se cuvin să fie făcute între colegi, indiferent de relația de prietenie. De aceea, cea mai bună varianta rămâne cea a produselor personalizate din oferta PrintBu.

Cană, breloc, ramă foto sau ceas? Ce să aleg pentru colegul de birou?

Pentru colegul de birou, cu siguranță, cea mai bună alegere rămâne o ramă foto personalizată! Rama foto personalizată va fi pusă pe birou și va sta la loc de cinste, amintind colegului sau colegei de cele mai frumoase amintiri de la un training, team building, de la o petrecere la care a participat sau chiar dintr-o vacanță sau de la un eveniment cu familia – pentru că ramele foto pot fi personalizate cu fotografii preluate de pe rețelele de socializare, de exemplu.

De asemenea, pentru colegii de birou cănile personalizate reprezintă o alegere excelentă! La birou toata lumea bea o cafea, un ceai sau o cană cu suc atunci când simte nevoia să ia o pauză de la lucru. Iar o cană personalizată cu o fotografie sau cu un mesaj inspirat poate să aducă în fiecare zi un zâmbet în colțul gurii colegului sau colegei.

Nu în ultimul rând, un ceas de perete personalizat este o alegere perfectă pentru colegul de birou, cu condiția ca acesta să fie acceptat de politica firmei.

Cadouri personalizate pentru colegii de școală sau de cameră

Colegii de școală sau de cameră pot deveni cei mai buni prieteni pentru întreaga viață. Aceștia merită sa primească din când în când un semn al recunoștinței pentru prietenia de care dau dovadă, un simbol al prețuirii pentru că sunt acolo ori de câte ori colegii au nevoie de o încurajare sau de o vorbă bună.

Pentru colegii de cameră, pernele personalizate cu sau fără paiete reprezintă cadourile ideale! De asemenea, ceasurile de perete, care să poată aminti zi de zi cât de importantă este prietenia și cât de frumos este sentimentul de a fi sigur că au un prieten pe care să se bazeze. Cana personalizată cu o fotografie haioasă sau emoționantă, precum și un breloc personalizat, care să adune toate cheile – de la cameră, mașină, apartament, de la un sertar, iar lista poate continua – sunt alegerea ideală a colegilor de cameră aflați în pană de idei.

Colegii de școală sau de facultate pot fi surprinși cu ocazia aniversării lor cu o cană personalizată primită din partea clasei, dar și cu o pernă personalizată cu paiete cu care se pot juca ori de câte ori nu au ce face în camera.

Articolul Alegerea cadoului pentru cel mai apropiat coleg de scoala sau de birou – o adevarata provocare apsre prima dată pe: exclusivNEWS.ro.