mar. feb. 27th, 2024
Un implant dentar este o alegere bună pentru orice vârstă, indiferent dacă te-ai născut cu dantură incompletă sau dacă ți-ai pierdut un dinte în urmă unui accident sau a unei afecțiuni. Implantul dentar este realizat astfel încât să arate, să se simtă și să funcționeze exact că un dinte natural și, mai ales, să-ți redea zâmbetul de odinioară.

Cât de familiar eșți cu această procedura și de ce ar putea fi o soluție bună pentru dantură ta? Iată câteva motive pentru care acest tratament a devenit o alternativă atât de populară în rândul pacienților!

Este o metodă testată

Implantul dentar este o soluție care s-a dovedit a fi, de-a lungul timpului, benefică pentru un număr foarte mare de pacienți. Spre exemplu, dacă ai un dinte lipsa sau îți lipsesc mai mulți, ai nevoie de un implant dentar care să îți redea zâmbetul de altădată.

În funcție de situație, numărul necesar de implanturi poate varia, însă rezultatul este dat mereu de niște dinți înlocuitori stabili, siguri, care seamănă cât mai mult cu dintîi tăi originali.

Poate preveni efectul de îmbătrânire

Dintîi lipsa pot cauza schimbări în structura osoasă a fetei tale. În cazul în care aștepți o perioada mai lungă de timp, acest lucru poate începe să-ți schimbe și formă fetei și, astfel, să contribuie într-un mod semnificativ la aspectul de îmbătrânire.

Prin înlocuirea dinților lipsa, este posibil să previi acest efect nedorit și chiar să elimini daunele făcute până atunci. Rezultatul? Un aspect tineresc, care va dura pentru mult mai mult timp.

Îmbunătățește igienă orală

Dintîi lipsa sau protezele inconfortabile care nu se fixează bine pot afecta igienă ta orală. Cu ajutorul implanturilor dentare, poți evita acest lucru. Întrucât dantură ta va fi completă, îți va fi mult mai ușor să te ocupi de periajul dentar într-un mod corect, fără a mai experimenta durere și disconfort.

De asemenea, nu vei mai fi expus riscului apariției afecțiunilor gingivale. Odată ce implantul a fost fixat, vei putea să te întorci la o rutină sănătoasă a igienei dentare.

Poate crește calitatea vieții

Problemele cu dintîi pot avea un efect semnificativ asupra calității vieții tale. Nu doar că dintîi lipsa pot afecta încrederea de sine, dar vei începe să te simți incomod atunci când zâmbeșți, vorbești sau mănânci.

Acest lucru are un impact direct asupra dietei tale, întrucât anumite tipuri de mâncăruri vor deveni dificil de mestecat și mâncat. Prin intermediul unui implant dentar, toate aceste probleme vor dispărea și vei putea să te bucuri la maximum de viață ta și de toate momentele frumoase de zi cu zi.

Datorită acestor motive, un implant dentar oferă o soluție excelență pe termen lung și este o investiție minunată pentru sănătatea ta orală.

Eșți gata de o consultație? Clinică stomatologică Dental Excellence îți stă la dispoziție cu toate informațiile necesare legate de implanturile dentare și toate tratamentele care pot fi efectuate de către specialiști. Consulta chiar acum site-ul www.dentalexcellence.ro și setează-ți prioritățile la capitolul sănătate! Dantură ta merită mai mult!

Articolul Alege un implant dentar și uimește lumea cu zâmbetul tău! apare prima dată în exclusivNEWS.ro.