Actorii din serialul “Moldovenii” de la Kanal D, staruri în online

Din 16 noiembrie, “Moldovenii” se pregătesc să cucerească România, cu noul serial de comedie care va putea fi urmărit in fiecare sâmbătă, la Kanal D, începând cu ora 22:00. 

Serialul de comedie „Moldovenii” este realizat de Kanal D împreună cu trupa „3 Chestii” care a generat un adevărat fenomen în mediul online și este alcătuită din o echipă unită și creativă: Petronel Gabriel Gongeanu, Iulian Mehedinţ, Radu Ţibulcă, Vasile Panțiru, Andreea Lodbă, Claudiu Dobrita, Aida Ioana Cojocariu și Bogdan Burţilă.

Debutul cu fanii și l-au făcut în online, sub numele de “3 Chestii”, reușind într-un timp record să depășească viral tendințele și provocările social media, ajungând în acest moment să fie urmăriți, pe YouTube de peste 1 milion de abonați. Clipurile postate pe canalul lor de YouTube, conținut exclusiv realizat de echipa “3 Chestii” cumulează peste 250 de milioane de vizualizări.

Celebritatea în mediul online le-a oferit, de asemenea, spațiul pentru a se extinde pe conținutul lor, ilustrând magistral comicul de situație, de limbaj, adaptat la zilele noastre pentru a avea succes în industrie. Astfel, din 16 noiembrie, fenomenul online se muta pe TV, la Kanal D, în noul serial de comedie “Moldovenii”, prin care vor oferi telespectatorilor umor de calitate, situații inedite și actuale, dar și momente din cotidian.

Articolul Actorii din serialul “Moldovenii” de la Kanal D, staruri în online apare prima dată pe exclusivNEWS.ro.