A fost lansată emisiunea „Business Philososphy” de la Canal 33. Format și invitați

Fondatorul Canal 33, Alexandru Răducanu, a anunțat aseară lansarea emisiunii „Business Philosophy”.

Emisiunea, care va debuta în dată de 19 februarie, în direct de la ora 18:00, va fi moderată de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei.

În cadrul acestei emisiuni vor fi și două „pastile” :

  • Muncă la negru„, cu actorul Victor Yila de la grupul Vouă.
  • Alegeri potrivite„, cu terapeută Ileana Vlăduț, coach spiritual de business, care este și strănepoata lui Constantin Brâncuși.

De asemenea, expertul în Art Design, George Radu, va face o analiză în care va urmări dacă scopul comunicării este îndeplinit sau eventuale disfuncționalități tehnice a machetelor și bannerelor.

Iar agenția de monitorizare Media Image va realiza topul celor mai vizibile branduri în online și Facebook.

În cadrul emisiunilor vor fi invitați din industria publicității, social media, gambling, psihologi, experți în neuro market, în tehnici de persuasiune sau vânzări, patroni și specialiști în vânzări.

Canal 33 este o televiziune independentă dedicată dezvoltării personale în toate aspectele vieții – profesional (fie că ești antreprenor, freelancer sau angajat), relațional și spiritual, facilitând accesul la cunoaștere autentică într-o formă dinamică, modernă. Grilă de programe conține informație de business, carieră, bani, investiții, life-style, relații, spiritualitate și cultură. Echipa Canal 33 aduce în atenția telespectatorilor invitați de valoare, care au ceva de împărtășit despre felul în care au reușit în viață și în carieră.

Canal 33 este fondat de Alexandru Răducanu, cel care a fondat și publicațiile de afaceri The Marketer și Business Woman.

Canal 33 este pe lista must carry a televiziunilor preluate de cabliști.