lun. apr. 15th, 2024

A apărut o nouă platformă în domeniul afacerilor, thebusinesslounge.ro, care conține știri, interviuri cu antreprenori, articole de educație antreprenorială, modificări legislative care afectează direct mediul de afaceri, precum și multe altele!

Cine suntem noi? Suntem o echipă de oameni pasionați de business și excelență în afaceri. Am tradus pasiunea noastră în acest portal: el este omagiul nostru adus tuturor “nebunilor frumoși”, tuturor visătorilor și tutoror pasionaților pe care îi numim simplu… antreprenori.

Business Lounge este parte integrantă a Clubului Media Business și a Success Press&PR/ Succes Servicii Integrate, alcătuite din jurnaliști cu experiență, care pun mare preț pe puterea adevărului și pe codul deontologic.

Punem pasiune în tot ceea ce întreprindem

Trăim într-o etapă de neegalat pentru inovație. Cu ajutorul Internetului, cloud computing-ului și a software-ului open source, costul de dezvoltare al unui produs nou este la un minim istoric. Majoritatea noilor locuri de muncă din ultimii ani provine de la startup-uri cu creșteri rapide. Noi toți – investitori, manageri, factori de decizie politică sau simpli cetățeni- avem un interes în realizarea condițiilor necesare pentru promovarea antreprenoriatului, iar întregul nostru viitor depinde de asta.

Ce cuprinde site-ul nostru

Știri– unde vă prezentăm cele mai noi informatii din domeniul afacerilor

Educație– unde stăm de vorbă la nivel teoretic, cu profesori universitari, precum și la nivel practic cu antreprenori locali, ascultând poveștile lor de succes și învățând din eșecurile lor

Fiscalitate– pentru toate noutățile fiscale și cele mai noi adăugiri și modificări ale Codului Fiscal

Juridice– pentru toate modificările legislative care vizează direct mediul de afaceri local și international (noua lege a Internship-ului, politica GDPR etc.)

Sport– pentru că “Mens sana in corpore sano” nu trebuie să fie doar un dicton, ci un mod de viață.

Auto– numai pentru pasionații de lumea frumoasă a automobilelor.

Te așteptăm pe site-ul nostru thebusinesslounge.ro și pe pagina noastră de Facebook să visăm frumos (dar cu ochii deschiși), să ne asumăm riscuri (calculat) și să punem umărul la creșterea antreprenoriatului românesc.